Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Loreal szemceruzáról véleménye...

Loreal szemceruzáról vélemények? Böv lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a bajom hogy reggel gyönyörű szemeket csinálok magamnak egy nagyon nagyon márkás(este lauder) szemceruzával ám az a baj hogy mire megjövök iskolából kb a karikáimig lefolyik! Már probáltam olcsót,drágát mindenfélét de igazából egyik se vált be. A bőrőm egyáltalán nem zsíros szóval még arra se foghatom! Viszont a héten láttam a rossmanba 1600 ft ér loreal szemceruzát nagyon szép fekete erős szine volt csak sajnos nemtudom hogy megvegyem-e mert azér 1600 ft is pénz... és nemakarok még 1x pórul járni hogyha valakinek esetleg más tippje van márkára nagyon szivesen elfogadom bocsi hogyha hosszu lett...sziasztok puszi további szpnapot
2010. máj. 31. 14:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és elsősorba az lenne a lényeg hogy ne follyon le:)
2010. máj. 31. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos az van,hogy mindegyik cerka ilyen:(

Megpróbálkozhatsz vele,de nem hiszem,hogy jobb lenne az Estée Lauder-től.Talán a Macnél vagy Kryolannál vagy egyéb professzionális kozmetikummal próbálkoznék.

Majd írd meg,ha vettél:)

2010. máj. 31. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Vízállót róbáltál már? Ami nekem NAgyon bavált, aza a Rimmel LOndon szemceruzája (Exaggerate waterproof eye definier)Nem tudom, hogy elhet-e még kapni

2010. máj. 31. 14:43
 4/6 anonim válasza:

[link]

Én ezt a fajtát használom. Nekem tökéletesen bevált. Reggel 8kor felrakom, délután 5kor végzek és még akkor is olyan mintha akkor kentem volna fel. :) Csak ez elég drága.:( 4000 Ft-ért szoktam venni.

2010. máj. 31. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Szerintem a rimmelt vagy a lorealt fogom majd megnézni attol függ melyikből találok vizzállót:) További tapasztalatok jöhetnek még;)
2010. máj. 31. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Na tegnap vettem szemcerkát és alapozot:)!Elmentem a rossbanba utána meg a dm be körülnéztem elöször az ilyen nagyon drága márkáknál loreal maybelin stb. de egy vizálló cerkájuk sincs:S na és akkor megnéztem egy essence-t abból van vizzálló tusom és az olyan vizálló hogy kb 30 percig sikáltam aztán lefürödtem forro vízben és még kopni se kopott szval gondoltam megnézem a cerkát igazából nemrossz csakhát ilyen nemszép fekete színe van...

Na Manhattan ceruzát vettem és baromi jó ma rggel kb fél 6 kor feltettem és ugyanott van:) szép fekete szine van nagyon puha könnyű vele dolgozni nem maszálódik :) persze bből is többfajta van...én vizállót vettem és nemis volt drága kb 900 ft:D ! Az alapozót essencet vettem.. lett volna pénzem drágábbra is de azér ezt vettem mert ez nem tömiti el a pórusokat antibakteriális és pattanástalanító(megelőző) de ezis bevált szépen fed és a barátnöm aki alapból problémásbőrü pattis gyönyörű rózsás lett az arca...de a többi alapozóját nem ajánlom akkor inkább vegyetek márkásabbat :)ja és kb 800 ft volt.

2010. jún. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!