Zselés vagy géllakk köröm lenne a megfelelőbb?
Figyelt kérdés
Olyan körmöt szeretnék, ami nem ér tovább az ujjamnál, tehát nagyon nagyon picike. Ezt meg lehet csinálni zselével? A géllakk az esetemben nem volt annyira tartós.2017. nov. 11. 11:00
1/4 anonim válasza:
Nekem megerősített géllakkom van ami nagyon jól bírja (a sima gél lakk nekem sem bírta). Egyébként persze, meg lehet csinálni zselével is:)
2/4 anonim válasza:
Nekem is kb 1 milivel er tovabb az ujj begyemnel a kormom, de attol zseles. Mindig ilyet kerek, mert eleg gyengek a sajat kormeim, ha nekikoccantom valaminek, mar torik is. Igy pedig eros, mint a beton. 😊
3/4 anonim válasza:
Mind a 2 megfelel, mert(az én tudtom szerint)ugyanazt jelenti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!