Mit ajánlotok, hogy ne váljon le a gél lakkom?
Már kb 1 éve gél lakkozok magamnak, és ha sokat mosogatok, vagy takarítok, elkezd levállni a gél lakk. Ha teszek alá műköröm zselét vékonyan, az is leválik, és nem tudom, hogy mivel lehetne ez ellen tenni valamit. Igazából csak nail preppet szoktam előkészítésként használni, meg ugye a bolyhosítás, fertőtlenítés.. ha vennék primert, azzal lehet jobb lenne?
Vagy arra is gondoltam, hogy egészségügyi okok miatt nem marad meg, mivel eléggé gyöngék a körmeim.
Válaszokat előre is köszii :)
Nekem csak akkor válik le, ha kikenem a bőrömre, és akkor ott elkezd felpöndörödni pl. víz vagy hő hatására, vagy beleakad valamibe, pl. hajmosásnál egy hajszálba.
Mit értesz primer alatt? Mert nekem eleve három lépcsős, van alapozás, a szín, és a fedőréteg. Bolyosítani nem szoktam sose.
Igazából nagyon figyelek, hogy sehol ne érjen a bőrömhöz, és vékonyan vigyem fel, az éleket is le szoktam zárni.
pl. még a barátnőmnek szoktam még csinálni, és neki tök szép, 5 hét után is, csak a lenövés miatt kell leszednem..
Igen, probald ki, hogy nail prep utan savas primert hasznalsz.
Nekem peldaul a savmentes primer nem valt be, azzal felvalt a lakk, a savassal pedig nem valik fel, szoval ki kell tapasztalgatni, de mindenkepp kell primer.
Valamint milyen mukorom zselet teszel ala?
Nekem a normal gel lakk alaplakkok nem valtak be, helyette a perfect nails hardener gel-jet hasznalom es nem oldom le minden alkalommal, hanem reszelem es hagyok egy vekony reteget a kormomon, ugy viszem fel az uj hardener gel lakk reteget (nail prep, primer) utan, aztan szin es fedo. Amiota igy csinalom meg sem moccan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!