Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Budapesti jó körmös (már a...

Budapesti jó körmös (már a második utasít vissza, hogy annyira tele van, hogy nem tud fogadni)?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyat mondani, aki nem a harmadik lesz, aki visszautasít? :(

Még sosem voltam manikűrösnél, szeretnék elkezdeni rendszeresen géllakkot viselni, de azt látom, hogy kb esélytelen akárkihez is bejutni...

Ráadásul annyi rosszat hallottam már, hogy túlreszelik stb, úgyhogy félek, hogy nehogy tudatlanul rossz kezekbe kerüljek.

2017. nov. 2. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:
A Nail&Go-nál (legalábbis a Sugárban levőben voltam eddig) eddig jó tapasztalatom volt. Hely mindig van náluk, csak időben kell szólni (ha hétvégére akarsz menni, akkor 1 héttel előtte... aznapra meg kb. lehetetlen hétközben is). Viszont ált. úgy megy, hogy az kap meg, aki épp szabad, ha nem mondod előre, hogy kihez akarsz menni.
2017. nov. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!