Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha nem vagyok műkörömös...

Ha nem vagyok műkörömös kiszolgálnak a körmös szaküzletben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok műkörömös, de hobbi szinten szoktam körmözni magamnak és tesómnak. Eddig csak ebayeről és aliexpresszről szereztünk cuccokat, de gombaölő folyadékot és normális zselsé körömhöz való reszelőt nem tudunk onnan beszerezni.

Mivel nem szeretnénk leégetni magunkat, ezért kérdeznélek meg titeket, hogy szerintetek attól mert nincs körmös végezettségünk vásárolhatunk ilyen üzletben?

Kérlek ne szólogassatok be, hogy nem kéne otthon ilyesmit csinálni, meg hogy ez ilyen komoly szakma stb. Tartósak és szépek a körmeink és lehet egy körmös aki ezt tanulta bele tudna kötni dolgokba, de nem ez a kérdés és ez nem igazán érdekel. (Az én dolgom, hogy nekem tetszik-e és szeretem-e)

Előre is köszönjük a választ.

2017. júl. 21. 02:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy körmös boltban így van e de mi fodrász boltban szoktunk sampont/balzsamot vásárolni. Szoktak bent lenni egy páran, eddig még senkit sem tiltottak ki és az ajtónál sem áll szövetségi ügynök, hogy igazoltasson, fodrász vagyok e, vagy csak egy "civil" :)
2017. júl. 21. 06:59
 2/4 anonim ***** válasza:
baratnom otthon csinalja a kormet, a crystal nails-be jarunk alapanyagert. barkit kiszolgalnak.
2017. júl. 21. 07:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagyok hentes kiszolgálnak a hentes üzletben?!

Persze ha nem nagy kerbe mentek ahova csak beléptető kártyával lehet bemenni akkor igen.

2017. júl. 21. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors és normális válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)
2017. júl. 22. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!