Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmöt szeretnék. Mit...

Műkörmöt szeretnék. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Eddig úgy voltam a műkörömmel, hogy nagyon ronda. Az utóbbi 2 évben nagyon szerettem volna és ez még nem múlt el. Anya sajnos nem engedi, hogy vegyem rá? Lehet hogy még kicsit korai de szeretnék valami nem túl nagyot. Anya ért az ilyenekhez de sajnos tényleg Bem engedi. Mit csináljak?

13/l. Thx a válaszokat előre is

2017. okt. 29. 21:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Valami más módszer nincs esetleg? És se szeretem a túl erôs színeket.
2017. okt. 30. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
A géllakkon túl? Hát kipróbálhatod a ragasztósat, ha anyud beleegyezik, csak jól levágjátok. Vele beszéld meg, én nem tudom kitalálni, hogy ő milyen, vagy pontosan mitől félt. Ha körmös volt, tudja ő is, hogy a ragasztós nagyon káros. Azért írtam a géllakkot, mert az legalább csak lakk, és első lépésnek jó. De akkor ülj le anyuddal, mondd meg neki, hogy beszéljétek meg ezt a köröm-dolgot, mert te tényleg szeretnél valami szép körmöt.
2017. okt. 30. 10:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Okai köszi!

Nem tudom megtudják ok e nézni a másik kérdésem de ha igen abban is segitenétek?

2017. okt. 30. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Linkeld be!
2017. okt. 30. 10:56
 15/15 A kérdező kommentje:
2017. okt. 30. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!