Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmöt szeretnék. Mit...

Műkörmöt szeretnék. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Eddig úgy voltam a műkörömmel, hogy nagyon ronda. Az utóbbi 2 évben nagyon szerettem volna és ez még nem múlt el. Anya sajnos nem engedi, hogy vegyem rá? Lehet hogy még kicsit korai de szeretnék valami nem túl nagyot. Anya ért az ilyenekhez de sajnos tényleg Bem engedi. Mit csináljak?

13/l. Thx a válaszokat előre is

2017. okt. 29. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Miért nem próbálkozol először a géllakkal? Azt szépen ki is díszítik neked, olyan lesz, amilyet csak szeretnél, műköröm-benyomása lesz, tartós is, és erősen tartja a körmöd, tehát meg tud nőni, így a 2.-3. alkalommal már hosszú körmöd lesz.
2017. okt. 29. 22:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos gél lakkom. Műkörömből se akarok „húsz" centiset. Csak valami kicsit szeretnék. ( anya ért ezekhez mert pedikűr - manikűrös volt)
2017. okt. 30. 06:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem is arra gondolt az első, hogy magadnak csináld meg! Isten ments!

Hanem, hogy menj el egy műkörmöshöz és kérj gél lakkozást Tőle!

2017. okt. 30. 06:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen azt értem h mire gondolt. De h vegyem rá anyát h lehessen?
2017. okt. 30. 07:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
a gel lakk nem mukorom,ezt valoszinu engedni fogja
2017. okt. 30. 09:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: körmös csinálja a géllakkozást is. Úgy vedd rá anyud, hogy mondd el neki, hogy ez nem műköröm, csak nagyon tartós lakk, szóval semmi extra, semmi idegen, épített dolog. Szép, fényes, épolt körmöket szeretnél. Mondd, hogy valami visszafogott színt választasz majd (és tedd is azt, max 1-2 körmöt díszíts). Aztán ha anyud látja, hogy ez nem nagy dolog, hátha megenyhül.
2017. okt. 30. 10:13
 7/15 A kérdező kommentje:

Lehet:). De amugy ragasztosat szeretnek, nem túl erős ragasztóval.

Azért köszi :)

2017. okt. 30. 10:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A ragasztós az legyen a következő lépés. Először anyut kell megpuhítani. A ragasztós veszélyes, mert főleg ha nem erős a ragasztó, körömgombát kaphatsz, zöld lehet a körmöd, illetve napjában többször elveszítheted a körmeidet. Tapasztalat :) A legrosszabb fajta műköröm.
2017. okt. 30. 10:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor anyàt hogy puhitsam meg 😂
2017. okt. 30. 10:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Most írtam le! Fentebbi kommentemben van!

Esetleg keress neten szolid, visszafogott körmöket, és azokat mutasd meg neki, hogy lássa, hogy nem vérvörös félmérföldes karmaid lesznek!

2017. okt. 30. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!