BB krém vagy alapozó?

Figyelt kérdés

Lányok! Ti melyiket kedvelitek jobban?

Nekem elég zsírós az arcbőröm és sokszor jelentkeznek rajta pattanások. Melyiket lenne érdemesebb használom?

Valójában mi a különbség a két termék között?

2017. okt. 29. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A BB krém hidratál is, ami zsíros bőrnél is pozitívum. Annyi vele a probléma, hogy nem fed annyira mint az alapozó, csak ad egy alap tónust az arcodnak. Én jobban szeretem, mert természetesebbnek hat. Egy kis púderrel fixálom, és tökéletesen fed, ha éppen nem nagyon csúnya a bőröm.
2017. okt. 29. 16:14
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2017. okt. 29. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 1x vettem magamnak BB krémet, de szerintem borzasztó volt. A bőröm rosszabb lett és még csak le sem tudtam vele fedni az arcom rendesen, hisz nem fed úgy mint az alapozó.

Én az alapozót mondom, de persze azok között is vannak különbségek.

2017. okt. 29. 19:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Bb krem ha keves a borhibad (pattanas, piros foltok stb.) alapozo ha sok. 1-2 pattanasra korrektor eleg, alapozo ala meg kotelezo hidratalni.:)
2017. okt. 29. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
én a 2 terméket össze keverve használom :)
2017. nov. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!