Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozo helyett BB krem?

Alapozo helyett BB krem?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az alapozot, max bb kremet hasznalok, de altalaban azt is "higitom" az arckrememmel.

Alapozo nelkul is el lehet kesziteni egy szep sminket?

2017. aug. 13. 19:53
 1/5 anonim válasza:
0%
xDDd vagy te vagy tudatlan vagy en vagyok hulyexd van nekem BB kremem es az pont hogy alapozo xDDD hasznalj pudert
2017. aug. 13. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Te vagy hulye, bocs! Ha mar letudatlanoztal...
2017. aug. 13. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg el. Megjegyzem, én eddig csak olyan BB krémekkel találkoztam, amik sokkal feltűnőbbek voltak az arcomon, mint az alapozó.

Mondjuk én olyan vagyok, hogy ha a smink gyenge, a CC krém is, de ha mondjuk erős rúzst teszek fel, szeretek alapozót használni.

Nincsenek pattanásaim.

2017. aug. 13. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs sok bőrhibád, akkor simán elképzelhető.

Ha tökéletes sminket akarsz készíteni, akkor nem az a lényeg, hogy BB krém, vagy alapozó van rajta, hanem hogy a hibák el legyenek takarva. :D Ha csak 1-2 pattanásod van, akkor simán megoldható egy korrektor-BB krém kombóval. :)

2017. aug. 14. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt használok helyette,nekem bevált.
2017. aug. 15. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!