Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó helyett bb vagy cc krém?

Alapozó helyett bb vagy cc krém?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni az alapozómat valami lightosabb dologra.

Olvastam a cc krémről hogy nagyon jó,hasonló mint a bb krém(még azt sem használtam) Mellette korrektort is használnék. tkp mi a különbség a kettő között? Nektek melyik vált be jobban?

20L

2016. aug. 10. 21:46
 1/6 A kérdező kommentje:
És az kimaradt hogy melyik márkától a legjobb a cc és bb krém? Amelyik legjobban fed és a legtartósabb
2016. aug. 10. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
A különbség közöttük az, hogy a cc krém valamivel jobban fed. De azt tudnod kell, hogy ezeknek pont az a lényege, hogy kb. nulla a fedésük, mert csak színezett hidratálók. Én egyébként bb krémet használok, mert nincs nagy problémám az arcommal (ritkán van pattanásom stb.), viszont olyan fehér vagyok, mint valami vízihulla, így a színezék kicsit feldobja. :) Szóval döntsd el, hogy mennyire vagy megbarátkozva az arcbőröddel (persze ha korrektort is használsz mellé, akkor biztos elég lesz), és az alapján válassz a cc és bb krémek közül. Az tuti, hogy mindkettő ezerszer természetesebb hatást kelt, mint az alapozó.
2016. aug. 10. 22:40
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Teljesen mindegy, vékonyan fedő alapozók is léteznek, és volt már olyan CC-krémem, ami jobban fedett, mint az alapozóm. ELVILEG gyengébben fednek, pont azért, mert csak színezett hidratálók, gyakorlatilag meg függ a gyártótól.

Én különbséget nem igazán érzékeltem, elvileg a BB meg a CC tartalmaz hidratálót, és szinte mindig van bennük SPF is (bár rendszerint elég kevés), de én ettől függetlenül ezek alá is kenem a hidratálómat meg a fényvédőmet, mert nem bízok ilyenekben.

ÉN alapozót használok, vannak azokból is könnyű érzetű, alig fedő alapozók, hétköznapra olyat szoktam.

CC-ből az esté lauderé jó amúgy, a Bourjois CC-je erősen fed, jobban, mint némelyik alapozójuk, olyan bb-krémet még nem találtam, ami nekem bejött volna. A Clinique-é nem rossz, de itthon elég gagyi a színválaszték.

2016. aug. 11. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
garnier
2016. aug. 11. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Bourjois CC vagy Holika BB, mindkettő jól fed.
2016. aug. 12. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A bourjois cc mellett döntöttem. Ti használtok vele púdert?
2016. aug. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!