Alapozó helyett bb vagy cc krém?
Le szeretném cserélni az alapozómat valami lightosabb dologra.
Olvastam a cc krémről hogy nagyon jó,hasonló mint a bb krém(még azt sem használtam) Mellette korrektort is használnék. tkp mi a különbség a kettő között? Nektek melyik vált be jobban?
20L
Teljesen mindegy, vékonyan fedő alapozók is léteznek, és volt már olyan CC-krémem, ami jobban fedett, mint az alapozóm. ELVILEG gyengébben fednek, pont azért, mert csak színezett hidratálók, gyakorlatilag meg függ a gyártótól.
Én különbséget nem igazán érzékeltem, elvileg a BB meg a CC tartalmaz hidratálót, és szinte mindig van bennük SPF is (bár rendszerint elég kevés), de én ettől függetlenül ezek alá is kenem a hidratálómat meg a fényvédőmet, mert nem bízok ilyenekben.
ÉN alapozót használok, vannak azokból is könnyű érzetű, alig fedő alapozók, hétköznapra olyat szoktam.
CC-ből az esté lauderé jó amúgy, a Bourjois CC-je erősen fed, jobban, mint némelyik alapozójuk, olyan bb-krémet még nem találtam, ami nekem bejött volna. A Clinique-é nem rossz, de itthon elég gagyi a színválaszték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!