Ha egy parfümre rá van írva, hogy "eau de toilette" alá pedig az, hogy "natural spray" akkor ez a parfüm most melyik?
Figyelt kérdés
Sokáig tart az illata vagy sem? Nem tudom hogy megrendeljem-e, mert az ára nagyon kedvező és állítólag eredeti. De nem értem hogy ez most edt vagy natural spray?2008. okt. 22. 16:33
1/7 anonim válasza:
Az "Eau de toilette" az nem parfüm, hanem kölnivíz. Az "Eau de parfume" az a parfüm, de ezek sokkal drágábbak a kölniktől. A parfümnek nagyobb az illatkoncentrációja. A "natural spray" pedig annyit jelent (szerintem), hogy natur alapanyagokból van VAGY olyan mint mondjuk egy testspray, azaz nagyon nincs illata és kb testápoló és deo helyett van.
Honnan rendeled?
Amúgy szerintem az edt-nek is hamar elmegy az illata.
2/7 A kérdező kommentje:
A teszvesz.hu-n van egy 100 ml-es versace parfüm 4500 ft-ért. Ezen gondolkoztam hogy megrendeljem-e, de inkább várok még vele és átgondolom, nem akarom elsietni és kidobni rá a pénzt. És köszi a választ.
2008. okt. 22. 17:03
3/7 anonim válasza:
Huha, akkor szerintem hamisítvány-gyanus a dolog... Vagy valami nagyon higyított. Én biztos nem mernék ilyen helyen parfümöt venni.
4/7 anonim válasza:
Igaza van az utolsó válaszolónak...4500 Ft-ért Versace parfüm?:O:O Sz.tem hamisítvány...:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) Végülis nem vettem meg, inkább rendeltem a parfumcenter.hu-ról tuti eredeti parfümöt:)
2008. okt. 23. 17:58
6/7 anonim válasza:
Az Edt-ben az illatanyag koncentráció nagyobb, mint a natural sprayben, a nat spray tul.képpen egy illatosított dezodor vagy inkább testpermet.
Ha ugyanazon a terméken van a két felirat, akkor az gáz, mert a kettő nem ugyanaz.
Látom, nem vetted meg a terméket, jól tetted. :)
7/7 anonim válasza:
DM-ben vettem Puma parfümöt, és rá van írva mind a kettő.. hogy lenne már hamisítvány okostónik...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!