Mely áruházakban lehet Miami Hills eau de toilette parfümöt venni?
Figyelt kérdés
Az volt az én nagy problémám jó régóta,hogy éreztem egy illatot,nagyon megtetszett.Megtudtam,hogy kitől jön az illat.Megkérdeztem,hogy hol vette,mi a neve.1 hónapba tellett,míg az egészet kinyomoztam.Most elkértem a dobozt,hogy újabb nyomozásba kezdjek:hol kapható ez a bizonyos 100 ml-es parfüm Győr és környékén?Kérdezem először most ezt tőletek:D aztán ha nem tudjátok h. hol kapható Győrben és környékén,addig járom a városi drogériákat,míg meg nem lelem.:D^^mert az üveget is megszereztem,mégiscsak:D2009. dec. 22. 10:43
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ez a parfüm az egyik Naomi Campbell utánzat, és errefelé nálunk bármelyik Good Markets-ben, vagy százasban kapható.
Remélem tudtam segíteni. Amúgy tényleg jó illatú.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz:) Persze,hogy tudtál:) ;)
2009. dec. 25. 16:36
3/4 anonim válasza:
És melyik Naominak az utánzata? Én is keresek egy parfümöt,miami hills-em volt már nekem is,és mielőtt az bejött,volt egy ugyan ilyen üvegű,nekem volt az is kb 14 évesen abból volt szürke,meg ilyen bronz színű,és azok is nagyon jók voltak,még jobbak mint a miami! De nem emlékszem a nevére.. :(
4/4 A kérdező kommentje:
:S nem tudom :S de énezt a miamit nemváltomle *.*
2011. febr. 15. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!