Mennyire fájdalmas a smink tetoválás (szemhéj)?
Ma csinálták a szemöldökömet,elviselhető volt....de,kértem idő pontot,mert szeretném a szemhéjtetoválást (felső)is megcsináltatni.Viszont a kozmetikusom azt mondta hogy ez a legérzékenyebb.legfájdalmasabb terület,és hogy sokan nem is bírják...kicsit megijesztett,nektek milyen tapasztalatok volt?Kaptatok valami érzéstelenítő félét?Mennyire fájt?
Köszönöm!
Miért lennék irigy?:)
Ciki a tetoválás az arcon. Mi mindig röhögünk az ilyen embereken :D Hogy néz már ki pfój. Akinek van 1 kis szépérzéke, az nem csináltat ilyet.
Ennyi.
Irigy meg nem vagyok, képzeld, én is megtehetném, hogy csúnya legyek :) De nekem jó így szépen :)
Az minek ír aki csak kötözködni akar a kérdezővel?
Semmi közötök hozzá mit akar csináltatni és hova. Pláne így arc és név nélkül ócsárolni azt aki valamit akar változtatni magán.
Ő feltett egy nagyon egyszerű kérdést ,azok számára akik csináltattak smink tetkót. A többi minek ír?..
Az szubjektív ,hogy kinek mi tetszik, kinek mi a szép.
Lehet egy smink tetovált lány ezer szebb egy átlagos lánynál ,ha normálisra van megcsinálva és igényesre. Nem csak a tetkó tud igénytelen lenni..
Egy korábbi válaszoló voltam.
Ja igen gondolom ezért le leszek szavazva:) Hajrá.
Te mennyire vagy bölcs és érett gondolkodású 21-73-es?Erről lehetne vitatkozni.....én egy kérdést feltettem és azok válaszát vártam akiknek van TAPASZTALATA,nem olyanokét akik erre az oldalra járnak fel másokat cseszegetni,mert ezen élik ki magukat,és IRIGYEK FÉLTÉKENYEK azokra a nőkre akiket megnéznek a férfiak-nők az utcán mert esetleg adnak magukra,igényesek....pfff..el tudom képzelni,hogy egy pattanásos tini vagy és itt élvezkedsz,rajta megadom neked ezt a lehetőséget!:D
'Kedves' 5-53-as:
"Ciki a tetoválás az arcon. Mi mindig röhögünk az ilyen embereken"-drágám erre csak annyit mondok,hogy pont ez a probléma veled...nem is tudod miket írsz,csak itt akarsz okosnak tűnni!Te nyilván azokra a tetoválásokra gondolsz amikről messziről lerí hogy MŰ.Na ez itt a kulcs szó,remélem érted.Egy szépen elkészített smink tetováláson észre sem veszed hogy tetovált,de te ezt úgy sem értheted...miss szépség!
És a végére akinek még mindig nem tiszta a 13-09-es megfogalmazta a lényeget,neki köszönöm:
"Ő feltett egy nagyon egyszerű kérdést ,azok számára akik csináltattak smink tetkót. A többi minek ír?..
Az szubjektív ,hogy kinek mi tetszik, kinek mi a szép.
Lehet egy smink tetovált lány ezer szebb egy átlagos lánynál ,ha normálisra van megcsinálva és igényesre. Nem csak a tetkó tud igénytelen lenni.. "-remélem felfogható és értelmezhető volt a gyengébb felfogásúaknak is:)!
És ezután lehet írogatni....
Ja és 14:06-os:megírom mennyire fájt,pénteken megyek csináltatni mégsem mondom le,beszéltem a kozmetikusommal ad érzéstelenítőt,ő azt mondta hogy így kibírható:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!