13 évesen suliba szempillaspirál korrektor és rúzs/szájfény ugye nem sok?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 18:40
11/13 anonim válasza:
Nem, enyi bőven elég 13 évesen,kis spiral alap, ruzst helyett maradjon a szajfeny az jobban illik egy 13 éveshez,korrektor meg pattikra es karikakra.
12/13 anonim válasza:
Menyi rosszindulatu ember van! Csak azért mert 13 éves még lehet stílusa! Nude rozsaszin árnyalatokat bátran hordhatsz bb krém, korrektor puderal fixalva, szempilla spiral szolid szemhejpuder siman bele fér.
13/13 anonim válasza:
Én suliba szempilla spirál helyett ilyen szempilla formázó gélt használok, ami átlátszó de igazából ugyanaz. Plusz száj balzsamot amit néha kiegészítek piros száj ceruzával, de nem kontúrnak inkább a szájam belsejére rakok. (Ezt mostanában hanyagolom a maszk miatt de amúgy szoktam.)
Meg én szoktam egy kis púdert a szemem alá mert karikás, de az olyan mint a korrektor.
Szóval szerintem kb ugyanazt csináljuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!