Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen suliba szempillaspir...

13 évesen suliba szempillaspirál korrektor és rúzs/szájfény ugye nem sok?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 18:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, enyi bőven elég 13 évesen,kis spiral alap, ruzst helyett maradjon a szajfeny az jobban illik egy 13 éveshez,korrektor meg pattikra es karikakra.
2020. júl. 2. 02:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Menyi rosszindulatu ember van! Csak azért mert 13 éves még lehet stílusa! Nude rozsaszin árnyalatokat bátran hordhatsz bb krém, korrektor puderal fixalva, szempilla spiral szolid szemhejpuder siman bele fér.
2020. szept. 5. 02:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Én suliba szempilla spirál helyett ilyen szempilla formázó gélt használok, ami átlátszó de igazából ugyanaz. Plusz száj balzsamot amit néha kiegészítek piros száj ceruzával, de nem kontúrnak inkább a szájam belsejére rakok. (Ezt mostanában hanyagolom a maszk miatt de amúgy szoktam.)

Meg én szoktam egy kis púdert a szemem alá mert karikás, de az olyan mint a korrektor.

Szóval szerintem kb ugyanazt csináljuk.:)

2021. máj. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!