Szerintetek ez így jó?
Mire mondok nemet? A kérdéseidre válaszoltam. "Szerintetek ez így jó?" Nem! "Szerintetek ez így nagyon gáz?" Nem... A sminkelés része. "érdemes e használni korrektort,miért csúfolnak emiatt" Nem!! Azért nem, mert csúfolnak miatta!
Indoklás része? Én is sminkeltem már magam a te korodban, ezzel nincs baj. Azzal se, ha szép szeretnél lenni, egészséges kinézetű bőrre vágysz. A probléma itt azzal van, hogy hagyod magad befolyásolni. Az embereknek sosem fogsz tudni megfelelni, sem most, sem X év múlva. Nem szabad hagynod, hogy bántsanak és azt se szabad elfogadnod, hogy megmondják, ki vagy, mi vagy te, milyennek is kéne lenned, hogyan kéne kinézned. Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Ha a sminktől érzed magad szebbnek, akkor hajrá. De sose figyelj oda ezekre a piszkálódásokra! Nem helyes, ha azért akarsz változtatni magadon, mert csúfolnak. Nem a pattanásaid miatt nincsenek barátaid, ebben egészen biztos vagyok. Az ember nem külső alapján választ barátokat. Nem érdemes amúgy sem olyan emberekkel foglalkozni, akik a külsődet előbbre tartják a belsődnél.
Írtad, hogy strébernek is csúfolnak... Akkor a következő az lesz, hogy felhagysz a tanulással, kibuksz az iskolából? Hidd el, én is átmentem ezeken, és utólag vagyok csak okos. Pont nem kell foglalkozni a véleményükkel, mert pár év és külön utakon jártok majd, és meglátod, hogy aki másoknak akar megfelelni, fele annyit se ér el az életben, mint aki kiáll saját magáért és harcol. Szóval kérlek, ne foglalkozz a butákkal, csak érezd jól magad a bőrödben.
A pattanásokat egyébként sokkal könnyebb lesz kezelni, mint ezeket az embereket, ha ez megnyugtat. Egy jó bőrgyógyász, kozmetikus és termék, aztán idő kérdése csupán az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!