Mi lehet a baj a sminkelésemmel? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom,hogy szeretnék minden nap egy natúr CSAK alapozós sminket,de sehogy se jön össze. Rendszeresen kenegetem az arcom,hogy hidratált legyen és sok vizet is iszok,mégis nap végére az alapozó olyan,mintha hámlana a bőröm. Alapozás előtt megtisztítom,hidratálom és utána még "primer"-t is teszek rá és még csak púdert sem használok,hogy ne szárítsa nagyon a bőröm.(az alapozó elég jó márka és a nap legelején még tűrhető is az arcom) Valaki tudna tanácsot adni,hogy hol rontom el?2017. okt. 2. 20:51
1/4 anonim válasza:
Ahogy leírtad nekem úgy tűnik mindent jól csinálsz szóval szerintem az alapozóval lehet a baj. Próbálj ki egy másik fajtát lehet akkor jó lesz. A másik pedig hogy lehet ki kene próbálnád hogy púdert teszel rá mert az fixálja és lehet úgy jobban tartja magát. :)
2/4 Sunshinedoll válasza:
Attól még, mert jó márka, nem biztos, hogy neked be is válik. Próbálj ki egy olyan alapozót, ami kicsit hidratálóbb formulájú.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a hidratáló, a primer és az alapozó nem szeretik egymást, pl. nem mindegy, hogy milyen alapúak vizes/olajos. Érdemes más textúrákkal is kísérletezni pl. stick alapozók, cushion-ök.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Kezdem feladni és inkább elmegyek egy normális bőrgyógyászhoz,aki megjavítja a bőröm,hogy ne kelljen sminket hordanom vagy legalább kevesebbet.
2017. okt. 6. 20:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!