Sminkesek! Alapozót való tenni a szemhéjra?
Figyelt kérdés
Nem használok csak alapozót és púdert. Tehát a szememet nem szoktam kifesteni másféle színű szemfestékkel. A végeredmény úgy jobban tetszik, ha egy leheletnyit a szemhéjamra is rakok és a szemem alá. Szerintetek jó így? Az a lényeg, hogy a lehető legtermészetesebb legyen számomra. Korrektort nem használok, mert nem táskásak a szemeim, meg nincs olyan nagy bőrhibám.2017. szept. 22. 18:53
1/8 anonim válasza:
Szemhej Base Coatot kell tenni ra
2/8 anonim válasza:
Alapozót KELL tenni mindenhova, még a szemhéjra is, függetlenül attól, hogy fested-e vagy sem. Nem is értem, nekem tök hülyén nézne ki, ha ott egy körben kihagynám..
3/8 A kérdező kommentje:
Néztem sminkes videókat és egy csomóan nem raknak oda, csak púdert. Vagy pedig másat kennek a szemhéjukra. Úgy értem nem olyan alapozót, ami az arc többi részén van.
2017. szept. 22. 19:20
4/8 A kérdező kommentje:
Első. Ilyet lehet venni rossmannban?
2017. szept. 22. 19:21
5/8 A kérdező kommentje:
Linkelnél, h milyen ez, mert ha beírom, nem szemhéjra valót hoz ki.
2017. szept. 22. 19:22
6/8 anonim válasza:
Szerintem szemhéjalapra gondol az első, az eyeshadow primer. De ha nem használsz szemhéjpúdert felesleges olyat venned, jó az alapozó, hülyén néz ki és látszik ha nem teszel oda.
7/8 anonim válasza:
1-es vagyok igen arra gondultam bocsi😅
Igen lehet venni a Rossmanban
8/8 A kérdező kommentje:
Hát rendes púdert használok az alapozóra a szememnél is. Nem tudtam, hogy külön van szemhéjra. De nem akarok 66 félét, hogy természetesnek hasson. Köszi a válaszokat. Akkor nem csinálok nagy butaságot, ha alapozót és púdert is használok a szemhéjakon, ill. a szem alatt.:DD Köszi a válaszokat.
2017. szept. 22. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!