Szabad korrektort kenni a szemhéjra?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam oda nem szabad mert van külön szemhéjalapozó ami jobb meg szebb meg tartósabb de egy rakás videóban azt látom hogy rutinból szétkenik a korrektort a szemhéjon.
Azért nem szeretem a szemhéj alapozóm mert ha nem tökéletesen eleget teszek fel és nem kenem el 4 másodpercen belül már kenhetetlen és csomókban húzogatom a szememen.
A korrektorom pedig ez a rúzs szerű kiszereléses és sokkal könyebb eloszlatni, már gondolkozom rajta hogy megpróbálom azzal de nem lesz tőle baja a szememnek?
2016. dec. 4. 23:19
1/2 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a szemednek
Nyugodtan kend fel
2/2 anonim válasza:
Dehogy lesz baja a szemednek, nyugodtan használd! Amíg nem nagyon lehetett itthon szemhéjalapozót kapni én is azt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!