Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyiket csináltassam Orr...

Melyiket csináltassam Orr vagy Köldök piercinget? Ballagásomra megkaphatom az egyiket!

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 08:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
am igen 15 éves lány vagyok!hát a sok-sok válasz alapján köldök piercinget fogok csináltatni!!
2010. máj. 28. 19:58
 12/17 anonim válasza:
sztem csináltass vagina piercinget! de aztán feltétlen mutasd meg h jó lett-e:)
2010. jún. 4. 08:04
 13/17 anonim válasza:
En is a koldokre szavazok:) Nekem is van es nagyon szexy a orrpiercinget egy par rocker orraba latom mostanaba vagy a hastancosokeba :p de mindenki a sajat velemenyevel:)
2010. jún. 15. 16:46
 14/17 anonim válasza:
Az utols0 vagyok megint en 13 eves voltam mikor rakattam:) nem faj nincs vele baj szal jo;)
2010. jún. 15. 16:47
 15/17 anonim válasza:

azért ez nem igaz, hogy csak a rockereknek van orrpiercingjük. abban egyet értek, hogy nekik ocsmány és igénytelen... de nagyon is aranyos tud lenni egy kis csillogós pont ott az orr egyik oldalán:) elég válogatós vagyok, de nekem ez nagyon be tud jönni.. és abból a szempontból jobb is a köldökpiercingnél, hogy ezt legalább minden megjelenésedkor észre is vennék.. hisz tudod az arcodat többször látják, mint a hasidat

ráadásul a köldök piercing valamivel bajosabb is, hisz elakadhat a polodba ha valami nagyobb darabot raksz fel, az orrpiercinggel ilyen gondok-bajok nincsenek

viszont a köldökpiercing is nagyon szexi és aranyos tud lenni

úgyhogy nem csodálom, hogy ennyit gondolkozol rajta:)

ha döntöttél a témával kapcsolatban, oszd majd meg velünk

szia

2010. júl. 2. 19:50
 16/17 A kérdező kommentje:
sziasztok.nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!nagyon nehéz dönteni mert abban igazatok van hogy az orr piercinget mindenki látja. a köldök piercinget meg szinte csak akkor ha strand idő van.:/nagyon nehéz a döntés mert szép az orr is meg a köldök is..de mindenféle képen írok hogy hogy döntöttem de csak szeptember vége felé.
2010. júl. 11. 11:27
 17/17 A kérdező kommentje:
jah és hastáncolok:)
2010. júl. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!