Műszempillát szeretnék ballagásomra és az utána lévő bulira. Szóval tartósnak kéne lennie, Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem akarom hogy annyira kölcséges legyen, mint pl. olvastam hogy 13ezerért van a tincses stb..de félek hogy a soros leesne...PLS!2010. jan. 15. 15:23
1/11 anonim válasza:
Tipp: A fiúk utálják a műszempillát és az erős sminket. Persze egy kis alapozás nem árt, sőt, használhat is, de semmi kék-lila-sárga szemek..pfúj... 20F
2/11 anonim válasza:
nem biztos hogy neked akar tetszeni
3/11 A kérdező kommentje:
16:10 es köszi rendes vagy! :D
am meg ballagás azért kicsit más..fontos nap! meg másik ki beszél itt kék sárga erös stb..sminkról!!:$ szóval én a kérdésemre szeretnék válaszokat!!! :)
2010. jan. 15. 16:28
4/11 anonim válasza:
szerintem menj el kozmetikushoz :)
ő felrakja neked kb. 2 hétig marad fent :D
ha sorosat tetetsz nem fog leesni mert olyan ragasztóval ragasztja fel :D de a boltit ink ne próbáld meg mert csak időpazarlás..meg pénzkidobás..:)
5/11 anonim válasza:
tincses!!!!! nekem 1 hónapig fenn maradt a sorost meg messziről kerüld :)
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a segítségeket! :) de valaki valamilyen árat tudna mondani a tincseshez?
2010. jan. 16. 11:59
7/11 anonim válasza:
szia! 16:10es vagyok
amit én ajánlok:
Duo - Műszempilla ragasztó
2 900 Ft (soknak tűnik, de marhasokáig elég, ez a legkeresettebb szempillaragasztó!
én tincseset még nem használtam, csak sorosat, és én nagyon szeretem, egy kis gyakorlás után álmodbol felébresztve is fel tudod majd dobni magadnak
8/11 anonim válasza:
ha gondolod linkelek neked videot is, hogy hogyan kell feltenni
9/11 A kérdező kommentje:
ohh megköszönném! :)
2010. jan. 17. 16:01
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!