Én csinálom rosszul?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elkezdtem sminkes videókat nézni, látom, hogy mindenfélét ken az arcára; púdert, alapozót,bronzosítót,pirosítót,korrektort stb. Azt mondják az alapozó minden smink alapja. Meg a napokban olvastam itt kérdést, hogy mi van ha, nem tesz magára alapozót, azt kihagyja és csak simán kifesti magát. Olyan valaszok jöttek, hogy az nagyon csúnya lenne.
Én mindennap sminkelem magam; kihúzom vékonyan a szememet feketével alul felül, valamint kipótlom a szemöldökömet szemöldökporral, de sose használok alapozót. Igaz, hogy nem problémás az arcbőröm, nincs pattanás rajta meg semmi, de azt látom, hogy hibátlan bőrűek is lealapozzák az arcukat.
Szóval én sminkelem magam rosszul?
2017. szept. 15. 07:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség. Én se értem hogy miért alapozzák azok a lányok a bőrüket akiknek szinte tökéletes. Szerintem csináld úgy ahogy te szeretnéd...nincs olyan hogy ez a jó vagy az a jó. Mindenki sminkeljen úgy ahogy szeretne:)
2/2 anonim válasza:
Ha neked így jó, sminkelj így, szerintem nincs vele gond. Ha zavar alapozó helyett BB vagy CC krémet kenj vagy színezett hidratálót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!