Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Én csinálom rosszul? Alapozó+p...

Én csinálom rosszul? Alapozó+púder olyan maszkos hatas, többi lent

Figyelt kérdés
Maybelline affinitone mineral-alapozót használok 21 nude árnyalatban ez eleve arra van hogy nincs maszk hatás,két rétegben kenem fel kézzel illetve ecsettel,eddig miss sporty púdert használtam,ma vettem egy Maybelline affinitone púdert aszongyák róla,hogy nagyon jó ebből a 14-es árnyalata van ez olyan világosabb féle:/ kicsit rosszul választottam az árnyalatot:( Ma felkentem alapozó+púder is és olyan poros vagy milyen az eredmény.. mit csinálhatok rosszul? :( léci segitsetek ez anyira zavaró,hogy ilyen :@ amúgy a nyakamtól nemnagyon üt el:) csak a fejemen olyan mitugyamén milyen leirni nemtudom pontosan :/ picit csomós,amúgy a púdert is ecsettel viszem fel.Nemtudom,hogy ez menyire volt érthető sajnálom,de jobban nemtudom leirni :/
2012. máj. 10. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is iylen alapozóm van,viszont csak 1 vékony rétegben viszem fel az arcomra,ezután szintén púder,sajnos van h az eredmény nálam is "poros hatású" lesz.ekkor szoktam nagyon enyhén bekenni a tenyerem egy kis (vízbázisu) krémmel és áttapicskolom vele az arcom.ezután nekem mindig szép szokott lenni.bár lehet h ez csak az én hülyeségem és másnak eszébe nem jutni ilyet csinálni:D de gondoltam leírom..kit tudja...
2012. máj. 10. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) és ha megkérdezhetem milyen aza vízbázisu krém még nemhallotam róla kipróbálnám:) ha aszondod,hogy ez neked segit ..esetleg testápolóval ha utána bekenném az nemlenne jó:$ (aza testápoló jó arcra is)
2012. máj. 10. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
a púdertől poros az eredmény. De szerintem csak frissiben felkenve, legalábbis nálam fél óra múlva már normálisan néz ki. Ha alapozó alá rakok arckrémet, akkor nem ennyire poros a helyzet.
2012. máj. 10. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
persze:) testápoló is megfelel erre a célra:)
2012. máj. 11. 17:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) és ha rákenek testápolót ha mar levagyok alpozva+púderezve is akkor nemlesz foltos vagy valamilyen?:$
2012. máj. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!