Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mit csináltok azokkal a...

Ti mit csináltok azokkal a párszor használt rúzsokkal amik úgy látjátok mégsem áll jól nektek?

Figyelt kérdés

Nekem egy kis sminktartó neszeszernyi van, bár 18 éves korom ellenére még igencsak gyerekes az arcom (de évről évre jobb lesz) nem tudom megtartsam még hátha jól fog állni?

Normális hogy csak 1-2 árnyalatú rúzs illik igazán hozzám?

A márkájuk amúgy ilyen Essence és kicsit magasabb árkategóriájú. De azért kidobni mégsem szeretném :(

2017. szept. 14. 14:47
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Add oda valamelyik barátnődnek. Vagy használd úgy, hogy összekevered más rúzsokkal. Én van, hogy egyszerre 3 különböző színű rúzst viselek, és az ad egy szép színt, amilyet szeretnék.
2017. szept. 14. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán veszek rúzst, így ritkán fogok mellé. De hozzám is csak egy adott szín, és annak egy két árnyalata illik, még csak nem is a klasszikusok, mint a piros vagy a nude, hanem a mélyebb lilák.

Ha véletlenül mégse illett, akkor odaadtam anyunak vagy a húgomnak.

2017. szept. 14. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig egyik rúzsom sem állt jól, néha felkenem őket, de aztán le is mosom, miután meglátom a tükörben, vagy abban a reményben fennhagyom, hogy csak szerintem nem áll jól. A szám amúgy elég sötét piros alapból, többen hitték már azt, hogy ki van rúzsozva, aztán ha világosabb rúzst kenek fel, akkor úgy nézek ki, mint egy hulla, ha sötétebbet, akkor meg úgy, mint valami emós, a rózsaszíntól gyerekesen nézek ki, a pirostól k**vásan, szóval semmi sem jó, de nem adom fel.:D
2017. szept. 14. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én is elajándékozom. egyetlenegy rúzs és szájcerka tetszik igazán, és néha mellette megveszek mást. régebben tartogattam, és volt, ami később jobban bejött, elhasználtam. nem félek olyasmitől, hogy lejár a szavatossága, szerintem mindegy.
2017. szept. 14. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én is így vagyok ezzel, csak 1-2 árnyalat áll jól, és azok a csajok közé tartozom, akiknek nem áll jól a vörös rúzs. :( Viszont az évek során rengeteg rúzst sikerül felhalmoznom, és egy ideig csak álltak a polcomon, de aztán párat eladtam, és a barátnőim is szemet vetettek egy-egy darabra, így azoktól is megváltam. :D Egyébként szerintem tarts meg 2-3 darabot, mert még változhat az arcod, és lehet, hogy jól fognak még neked állni.:)
2017. szept. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!