Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki aki hasznalt már...

Valaki aki hasznalt már kylie-s termeket, vélemény róluk?

Figyelt kérdés

Pontosabban a kylie folyekony rúzsról èrdeklodnek...

Mennyi idő alatt kopik le?

2017. máj. 12. 06:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont tegnap rendeltem meg az eredeti Kylie folyékony rúzst, kíváncsian várom. :)
2017. máj. 12. 06:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeretem, tartós, nekem 8 órát kibír, de kicsit szárít, így ha nincs szép, hidratált az ajkad, akkor nem lesz szép. Bár ajakápolóval is működik.
2017. máj. 12. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Szárít és két rétegben ocsmány.:D De a színeiért élek-halok.
2017. máj. 12. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a bajom vele, hogy a szám belső részén hamar lekopik és beszéd közben elég furcsán néz ki.
2017. máj. 12. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Tipikusan az a cég ahol a nevet kell megfizetni. Több lip kitem is van, és átlagos minőségűek, simán találni jobbat ennél. Pl. Colourpop.

Az a baj velük, hogy amíg kinyitod újonnan, addig tök jó az állaguk, de kb. 3 használat után kicsit besűrűsödik és csak vastagon lehet felkenni. 2 rétegben már ocsmány. Az állaga meg nem túl homogén, a pigmentáltságában gradiens mutatkozik, a sötétebb színek (pl. Kourt K, Love Bite) foltosak, a világosabbaknál ez nem annyira látszik. Az viszont igaz, hogy mivel elég sűrű az állaga, jobban szárítja a szájat és ráncos lesz, ami csúnya.

Csak azért mert mindenki ajnározza nem kell megvenni. Ismétlem magam, de: Ott a Colourpop, amit ugyanaz a cég gyárt, 6 dollár egy rúzs, gyakran vannak akciók, meg ingyenes szállítás, a múltkor 12 dollárárt vettem 3 rúzst 18+10 szállítás helyett, és még vámot sem kell fizetni utána. És van pár colourpopos szín ami TELJESEN ugyanolyan mint a kylie, pl. a Dolce K és a Chi.

2017. jún. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!