Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek, ha olyan youtube-...

Szerintetek, ha olyan youtube-os videókat nézegetek, (többet is) amin sminkelni "tanítanak" akkor én is megtanulok úgy sminkelni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat
2010. máj. 26. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze,bár elsőre nem lesz tökéletes.Gyakorlás teszi a mestert.:)
2010. máj. 26. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat nézek különböző sminkkészítős vagy akár hajkészítős videókat Egy baj van vele.. kár hogy végig angolul beszélnek, mert biztos mondanak valami trükköket, vagy hogy pontosan mit és hogy kell csinálni, hogy tartós,szép...stb legyen. A sminkes és hajas tudásomat végülis a youtube videókról tanultam. Szerintem megtanulhatsz simán úgy sminkelni ahogy ők, csak ugye jó tudni, hogy mit is beszélnek :)
2010. máj. 26. 14:39
 3/7 A kérdező kommentje:
olyan nincs ami magyar? mert körmös videókat már láttam magyarul. ha tudtok sminkest magyarul linkelnétek nekem?:)
2010. máj. 26. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár a nyelv angol, de nagyon egyszerű és jól követhető: http://www.youtube.com/user/michellephan?blend=1&ob=4

Nem utolsó sorban pedig nem csak sminkeléssel hanem bőrápolással is foglalkozik. Válogass kedvedre! :)

2010. máj. 26. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is imádom az olyan videókat. Egyszer próbáld ki a videóval egyhuzamban csinálni. Amúgy lehet érteni, mert mutatják a színt meg hogy hova viszik fel.
2010. máj. 26. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

ha sok ilyen videót nézel, lesznek kedvenceid. sok híres van pl michelle pham, dulcecandy, julieg73... sokat nézed, megszereted magát a személyt is érdekel amit mond... és nem csak sminkelős videóik vannak, hanem blog-szerűek is. én rengeteget tanultam ezekből, mind sminkelni, mind angolul :)

egyetlen baj vele... függővé lehet válni:D

2010. máj. 30. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. jún. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!