Tusvonal húzása?
Figyelt kérdés
Lányok, mennyi ideig tartott, mire megtanultatok tusvonalat húzni?2017. aug. 31. 12:26
1/7 anonim válasza:
Nekem gélessel már megy (bár nem mindig sikerül) de pl most vettem egy folyékonyat.. Azzal nem megy 😂😅
Szerintem egyébként ha van türelmed és minden reggel megcsinálod akkor nem olyan hosszú idő alatt belejössz (kb. 1 hónap alatt vagy kevesebb idő alatt sikerülhet)
De szerintem ez folyamatos tanulás :D minden alkalommal egyel jobb lesz
2/7 anonim válasza:
Nekem valahogy sehogysem megy, ezért én mindig szemceruzával szoktam kihúzni. Nem tudom a technikáját, mindig sokkal vastagabb a csík... ://
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ😊
Egyelőre inkább itthon gyakorlok még, aztán majd belejövök.
2017. aug. 31. 13:02
4/7 anonim válasza:
En pont a folyekonnyal tudok banni 😅 A masikkal nem. Amikor 11 voltam, eloadasokra azzal kellett meghuzni a szemunket (tancolok), igy 13 eves koromban meg tudtam szepen huzni mar vele a szemem, mondjuk persze suliba meg ilyen helyekre nem jartam sminkelve.
5/7 sedorka válasza:
Kezugyessegtol fugg szerintem ki milyen gyorsan tanulja meg.En pl nagyon bena vagyok ilyenekben,de ugy kezdtem hogy egy cellux csikot ragasztottam ferden az also szempillatovem ala es annak a menten huztam a vonalat.Szerinem mar egesz jol belejottem es sokszor megdicserik a vegeredmenyt szoval szerintem kicsit szenvedni kell vele de megeri:)
6/7 anonim válasza:
Nekem elsőre sikerült és már évek óta napi szinten kihúzom a szemem. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok😊 ment a zöld kéz
2017. szept. 3. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!