Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen tusvonal húzása...

14 évesen tusvonal húzása szinte minden nap már k*rvás?

Figyelt kérdés

ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Egyébként nem vastag tusra gondoltam, hanem agy ultra-vékonyra , már sokan sminkelnek nálunk!

2013. jún. 21. 11:29
 1/9 anonim válasza:
82%

szerintem nem, viszont akkor csak a szemedet emeld ki, tehát rúzst ne használj semmiképp!

Én, amikor gimibe mentem, 14 évesen kezdtem el sminkelni, vagyis előtte is alkalmakra, de 14 évesen szinte napi program volt a szempillaspirál, szájfény (+problémás napokra púder, korrektor)

2013. jún. 21. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
két vékony vonaltól nem lesz senki sem k.rva. én is hetedik-nyolcadikban kezdtem, persze semmi feltűnőt:) most 19 vagyok, de most sem használok sok sminket.
2013. jún. 21. 11:36
 3/9 A kérdező kommentje:
csak a szememre gondoltam,a számra nem kel, mert nagyok (nem feleselek, hanem a mérete nagy) és jó színben van. Tusvonal csak, és egy kis szempillaspirál?
2013. jún. 21. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én csak a vízvonalamon használok szemceruzát, és néha szempillaspirált.

szerintem ez még nem tesz senkit k*rvássá, az nem egy ennyire szolid sminkben nyilvánul meg. ha jól érzed magad, magabiztosabbnak mint nélküle, akkor hajrá :)

15/L

2013. jún. 21. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj olyan lenni,mint a többi lány.Ha te k*rvásnak találod,akkor ne kend magadra,mert eléggé feszengsz majd benne.

Én általában akkor szoktam magam sminkelni,ha otthon már annyira unatkozok,hogy végképp nem tudok mit csinálni,de utána is lemosom.:D De ha nagyon fontos helyre megyek akkor csak szempillaspirál,és kész.

2013. jún. 21. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem, de attól függ, hogy néz ki rajtad.
2013. jún. 21. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Én korán...13 évesen már komplett arzenálom volt, és azóta is csak az időhiányom szokott visszatartani tőle...reggelente pl inkább 10 perccel tovább alszok, és feleannyi sminket kenek magamra...(a feleannyi is erőteljes szemsminket jelent nálam, csak kihagyom az alapozót meg ilyeneket xD)...és ne szidja senki se anyáékat, se engem amiért korán kezdtem ugyanis ők így tartottak távol a testékszerektől, ez volt a kompromisszum...és azóta is hűen kitartok a rengeteg smink cuccom mellett, és nem bírnék meglenni nélkülük...(mondjuk azóta belelendültem a testékszer dologba is, de már jó ideje nagykorú vagyok, szóval amíg arcomban nincs ékszer, meg nincs tetkó, addig nem kapnak agyvérzést...:D)

Ja és a másik kérdésre a válasz: szerintem nem k*rvás még a vastag se...ha illik hozzád (szemedhez/arcodhoz) és neked tetszik, hajrá...:D

2013. jún. 21. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
most megyek 8.ba és kb 1 hónapja húzok tusvonalat szerintem szép, és nem sok :)
2013. jún. 24. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:
értem :D
2013. jún. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!