Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen milyen smink terméke...

14 évesen milyen smink termékeket vegyek?

Figyelt kérdés

Olcsó, Rossmannból beszerezheto

kene.

2017. aug. 24. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs semmi baj azzal, ha 14 évesen valaki el akar kezdeni sminkelni. Igen, gyerek még, de már nem olyan kicsi, hogy ne használhatna valamennyi sminkterméket. És tényleg sokat tud dobni az önbizalmon.

Kedves kérdező, én is az Essence termékeket tudom ajánlani, ami jó és az olcsó árkategória, esetleg Catrice, az egy kicsit drágább, de bőven megfizethető. A lovely egyik szempillaspirálját is nagyon dicsérik, de én még nem próbáltam. Viszont az Essence-től sok termékem van.

Ha vannak pattanásaid, akkor beszerezhetsz egy korrektort, vagy BB krémet. Ha nincsenek, akkor ne vegyél ilyen termékeket, mert teljesen feleslegesek.

Ezen kívül szerintem szempillaspirál, valami nude szájfény vagy ajakbalzsam (pl Maybelline Baby Lips), esetleg szemceruza.

2017. szept. 10. 10:03
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Pattanásra nem korrektor meg BB krém kell, hanem bőrgyógyász által felírt gyógyszer, ami eltünteti őket. A smink csak ront a helyzeten.
2017. szept. 11. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Gyógyszer? Atyaég egy kis normális tinikori pattanásos arcbőrre te gyógyszert írnál fel egy 14 éves lánynak?
2017. szept. 11. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
Pattanásos voltam kamaszkoromban, és igen, én elmentem a bőrgyógyászhoz, mert nem akartam úgy járni, ahogy jó pár felnőtt, akik anno alapozóval próbálták eltüntetni ahelyett, hogy kezelték volna valamivel, és heges maradt az arcuk. Ajánlott nekem a doki valami kenőcsöt meg arctisztítót, azokat használtam egy darabig. Most 29 évesen még teljesen ép és hibátlan az arcbőröm. Kislányként meg kamaszkorban még menő a smink, mert milyen felnőttes meg nőies, meg kényelmes, hogy elfedi a pattanásokat, aztán huszonéves korára beleun a csaj az egész sminkes mizériába, de akkor már muszáj mindennap vastagon kikennie magát, mert különben ronda a bőre. Rengeteg ilyen nő van.
2017. szept. 11. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:
21%
Arról nem is beszélve, hogy amiket itt felsoroltak olcsó sminktermékeket, azokban mennyi bőrirritáló és rákkeltő anyag van. Nagyon okos dolog kislánykorától kezdve rendszeresen ezekkel festenie magát, tényleg.
2017. szept. 11. 19:00
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
"Nevetségesen fest egy gyerek sminkben" vegyétek el a kedvét grat miért kell elvenni az önbizalmát? Ha akar had sminkeljen természetesen 14 évesen már nem kislány,hanem már lassan kezd majd nővé érni,alapozo korrektor ha jol dolgozod el nem latszik, abbol vegyep jominosegut, puder,pirosito/bronzosito melyik all jobban,szempilla spiral,tus,valamilyen szemhejpider paletta ami tetszik egy szemhejbazis,szájfény vagy nude szinu rúzs akár mindkettő és enyi sztem bőven elég egyenlőre sok sikert.:)
2020. jún. 10. 04:35
 17/18 anonim ***** válasza:
És akkor mivan ha sminkelni akar?! Nem 8 éves már! Azota nyilvan eltelt egy kis ido a kerdes feltette ota most kb velem egyidos lehet, amugy meg 14 évesen én alapozot,korrektort,tust szempilla spirált, nude ruzsokat/szajfenyeket,bronzositot,pudert hasznaltam fixalasra,meg atlatszo szemoldok gélt és jobban éreztem magam úgy a börömbe. Suliba csak szempilla spiral alapozo,korrektor es ajakapolot.
2020. jún. 28. 00:20
 18/18 anonim ***** válasza:
14 évesen simán sminkelhet az ember tudom azóta eltelt egy kis idő és rég nem 14, de egy 14 éves lány nyugodtan sminkeljen, kis alap smink mint :bazis,alapozo,korrektor,puder, bronzosito,szempilla spiral,enyhe szemhejpuder vagy tus, szajfeny vagy nude ruzs siman használható valamikor el kell kezdeni.
2020. júl. 28. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.