14 évesen milyen smink termékeket vegyek?
Olcsó, Rossmannból beszerezheto
kene.
Szerintem sincs semmi baj azzal, ha 14 évesen valaki el akar kezdeni sminkelni. Igen, gyerek még, de már nem olyan kicsi, hogy ne használhatna valamennyi sminkterméket. És tényleg sokat tud dobni az önbizalmon.
Kedves kérdező, én is az Essence termékeket tudom ajánlani, ami jó és az olcsó árkategória, esetleg Catrice, az egy kicsit drágább, de bőven megfizethető. A lovely egyik szempillaspirálját is nagyon dicsérik, de én még nem próbáltam. Viszont az Essence-től sok termékem van.
Ha vannak pattanásaid, akkor beszerezhetsz egy korrektort, vagy BB krémet. Ha nincsenek, akkor ne vegyél ilyen termékeket, mert teljesen feleslegesek.
Ezen kívül szerintem szempillaspirál, valami nude szájfény vagy ajakbalzsam (pl Maybelline Baby Lips), esetleg szemceruza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!