Milyen színűre fessem a körmeim gólyatáborra?
1 hét múlva megyek gólyatáborba és szeretnék jó benyomást kelteni. Arra gondoltam, hogy valami különlegesebbre festem, de a szüleim szerint a visszafogott jobb lenne. Egyébként akkorák a körmeim, hogy kb. 0.5 cm-re lógnak ki a bőrömön túlra és balerina/coffin formájúra vannak reszelve. Szóval nem olyan hosszúak, de mindig ki vannak festve valamilyen színűre. Milyen szín/ árnylat lenne jó választás? Még nem találkoztam az új osztálytársaimmal, de már beszéltünk online. Nem kell konkrét szín, elég annyi is, hogy mennyire legyen rikító vagy feltűnő. Matt és fényes fedőlakkom is van, arany és ezüst lakkom nincsen sajnos. A válaszokat előre is köszönöm! :)
15/L
Személyiségfüggő is ez a dolog szerintem.
Én a nude mellett tenném le a voksomat.
attól függ, milyen suliba mész. ha gimibe, vagy valami konzervatívabba, akkor egyértelműen nude
én művészetibe jártam, ott mindenkinek mindenféle színű volt, és a tanárok is csak annyit mondtak, hogy "de jó pofa" :D
Valakinek unszimpi ha giccses,agyoncicomázott, tarkabarka a körme. (pl nekem :D)
Viszont a nude lakkal nem lehet nagyon melléfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!