Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Kenzo L'eau par EDT illata...

Ignis Subdialis kérdése:

A Kenzo L'eau par EDT illata mennyi ideig tart rajtatok?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy látom, hogy nincs ebből az illatból EDP, az EDT illata pedig egy órán belül elillan és pár órán belül már a ruhát közvetlenül szaglászva se érződik. :( Szerintem kizárhatom azt, hogy csak az én példányom ilyen, mert megbízható helyről vettem, eredetit sejtető áron, de ha parfümériában vagy drogériában a teszterből fújok magamra, azzal is pont így járok... pár óra és nincs illat.

Egyszer volt ebből az illatból egy utánzatom, amit egy lengyel cég gyártott Sankai néven, abból a 10 ml-es kiszerelés illata napokig érződött a ruhán, de ilyet már nem gyártanak, csak 100 ml-est és az is könnyen elillan.

#illat #parfüm #spray #parfüméria #EDP #illatszer #Kenzo L'eau par #Kenzo parfüm
2017. aug. 23. 18:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!