Fültágításos kérdés?
Van fültágítód?
Ha igen,melyik füledben,mekkora?
Hány éves vagy/Hány évesen csináltad?
Otthoni módszerrel,vagy szakemberrel.
Aki csak azt akarja írni,hogy ne csináld,meg h mennyire undortó,azt nyomatékosan megkérem,ne írja le,mert nekem tetszik,és ez a vélemény nem érdekel.le fogom pontozni
Van
jobb: 14mm bal:6mm
17 éves vagyok és a jobb fülemet 13 évesen kezdtem tágítani
Otthoni módszerrel,minden szart beledugtam xD
Mindkét fülben 10mm. Megvettem egy műanyag szettet és azzal (Amazon, Ebay, Wish kb 1000 Ft). Ha nem egyszerre akarod.,akkor nem kell szakember. 25 évesen csináltattam, mert meguntam a lógós fülbevalókat, meg amúgyis begyulladt a fülem a fémtől. Most egy zöld kőrózsa van benne, nem is lehet megmondani, hogy fültágító.
Egyébként Angliában élek, itt sokkal gyakoribb jelenség ez.
volt
a bal fülemben, 10 mm a legnagyobb
19 vagyok, 14 évesen kezdtem csinálni
otthoni módszerekkel, mindenféle kis tárgyakkal, aztán vettem egy csigát
(ez nem kérdés, de tapasztalatból leírom, hogyha otthoni módszerrel akarod csinálni, akkor nagyon ügyelj a tisztaságra és a fertőtlenítésre. én kezdetben a jobb fülembe akartam, de brutálisan begyulladt. utána egy hónapig sajgott, csoda, hogy nagyobb baj nem lett belőle, mint az, hogy benőtt a szúrt lyuk. azóta mondjuk újraszúrtam, de tényleg ügyelni kell ezekre, mert eszméletlenmód tud fájni)
van
mindkettőben, bal 11mm, jobb 28 (pár nap és 3cm)
14 vagyok, 11 évesen kezdtem, de abbahagytam és 12 évesen kezdtem rendesen.
otthon, de rendes fültágítókkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!