Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek attól jó nő lesz...

Szerintetek attól jó nő lesz valaki, ha minden nap alapozza és púderezi az arcát és úgy néz ki, mint egy porcelán baba? Nektek mitől lesz szép egy nő?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) 19/L
2017. aug. 22. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Nem a kilo vakolattol lesz valaki igazo no, hanem a jelleme, viselkedese, modora, stilusa teszi azza.. na meg az ido, ahogy egyre idosebbek lesznek, ugy lesznek egyre bolcsebbek es tapasztaltabbak is.

Mellesleg ez a porcelanbaba hatas undorito.

2017. aug. 22. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
XD
2017. aug. 22. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem derül ki a kérdésből, hogy kiket kell szidni.
2017. aug. 22. 11:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Senkit nem kell szidni :) Csak érdekel kiket tartatok szépnek, milyen típusokat.
2017. aug. 22. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A szépség leginkább adottság, de egy ízléses frizura, smink, jó öltözködés és ápoltság rengeteget dob mindenkin.

A sminkkel nincsen baj, amíg természetes. A porcelánbaba arc nem az.

2017. aug. 22. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy ízlésről nem érdemes vitatkozni. Ez valószínűleg így is van, mindenkinek más a szép.

Saját véleményem: Ettől semmiképpen sem lesz valaki jó/jobb nő. Azt el tudom esetleg képzelni, hogy valaki olyan szép, hogy még ez is jól áll neki, így belefér. De javítani biztosan nem javít az alaphelyzeten. A férfiak döntő többsége a természetességet kedveli egy nőn, túl sok púder, túl sok rúzs, túl sok bármi ennek egyértelműen a rovására megy.

Mitől lesz szép egy nő? A mosolyától, a nyílt tekintetétől, az életvidámságától.

22/F

2017. aug. 22. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen porcelánbabás vagy guminős jellegű szépség kb. csak képeken mutat jól. Pont láttam egy ilyen csajt full instagram sminkben a villamoson fényes nappal, és rondának nem volt ronda, de iszonyat mű hatást keltett. Ettől függetlenül az, hogy vki alapozózik és púderezik, nem feltétlen ilyen hatást eredményez... kérdés, milyen terméket használ és abból mennyit. Én is korrektorozom-púderezem az arcom minden nap, alapozót kb. heti 2-3x használok, és még sem nézek ki egy élettelen kirakati babának. Viszont attól meg jobban érzem magam, hogy a bazi sötét örökletes fekete karikáimat meg az orrvörösségemet el tudom tüntetni, meg egyáltalán egységes színt adni az arcomnak, ami természetes állapotában tök foltos és egyenetlen színű (mióta élek, tehát nem szoli meg túlnapozás meg rossz minőségű termékek használata miatt).

Nekem attól igazán szép egy nő, hogy bájos arca van, keces, légies, és meg van elégedve magával, sugárzik. Ha szükségét érzi a sminknek, sminkeljen, ha nem, akkor nem.

2017. aug. 23. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te mire gondolsz, nekem ez tetszik.

[link]

2017. aug. 23. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!