Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen jellegű dolgokat...

Milyen jellegű dolgokat néznétek meg szívesen egy beauty-vlogon?

Figyelt kérdés
Vannak vlogolással kapcsolatos ötleteim, de nem tudom, miképp, és mit lenne érdemes megvalósítani. Érdekelnének a javaslataitok, illetve ha valaki szeretné, hosszabb, kifejtősebb kérdéseket küldhetek neki privátban! Előre is köszönöm!

2017. aug. 17. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Én falra mászok a vlogoktól, a legtöbb dolog, amikről szó van bennük, leírható lenne 3 mondatban, de inkább 10 percet csámcsognak rajta.

Sminknél talán indokolt, de pl egy parfümnél nem.

2017. aug. 17. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem parfümről beszélnék, meg arról, hogy a rúzs, amit vettem, piros :D Nagyon sok ötletem van, nem hétköznapi sminkeket illetően, illetve nem tartózkodom attól se, hogy komolyabb témákat vessek fel. Csináltam is egy kérdőívet, mennyire lenne ilyesmire igény, aki szeretné, annak elküldöm privátban!
2017. aug. 17. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Fú, magyaroktól semmi nem érdekel. A legtöbb ember csak magamutiból csinálja, de a magyarok különösen. Amikor azzal kezdődik a vidike, hogy az osztályban mi történt.......

Lisa Eldridge. De ő igazi sminkes, sztárokat sminkel, ő valaki. Nem csak egy Julcsa, akinek nagyon fontos elmondania, hogy a Barbie újsághoz adott Miss Sporty szájfény mennyire menci.

2017. aug. 17. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem küldhetsz kérdőívet :D
2017. aug. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!