Más csaj is van, aki nem érti, hogy miért jó minden nap sminkelni?
Egyszerűen néha már önbizalom hiányosnak tartom azokat, akik minden nap sminkelnek. Sztem rohadtul felesleges! És csak egy álarc..D E azokat meg lenézik a sminkesek, akik nem Sminkelnek, ez is gáz.
Legalábbis sztem.
20/L
Nem álarc, legalábis nálam biztos vannak lányok akik maszként teszik fel a sminket.
Ki emeled vele ami szép az arcodon pl szemek száj, és elfeded a hibakat,pl pattik, szem alatti karika stb kisérletezhetsz a színekel formákal stb, valaki nagyon szeret mint pl én, én nem nézem le azokat a lányokat akik nem sminkelnek inkább csak furcsálom miért nem érdekli persze leszarom más mit csinál max baratnomtol furcsalom akivel közel állok.
Az hogy te gáznak tartod egyéni vélemény ettől más lányok ugyanugy fognak sminkelni és ettől még van önbizalmuk 2020 ban már ugyanolyan művészi ág a divat iparban mint a grafukis,festész, hiszen ki fejezheted akár az érzésed a sminkben ehez persze már profi tudás kell,de abba gondolj bele nem vagyunk egyformak mind más látásmódal és érzelmi tulajdonsáokal vagyunk megáldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!