Sminkelhetem magam suliba? (Többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 3 hónap múlva leszek 15.8.-os leszek. Nagyon imádok sminkelni eddig csak gyakoroltam de már elég jól megy. Korrektorra, tusra és szempillaspirálra gondoltam. Csalódnának bennem a tanárok vagy ilyesmi?2017. aug. 14. 22:40
1/6 anonim válasza:
Tanárokat nem érdekli hogy nézel ki, hanem hogy leadják az anyagot és kapjanak fizut ho' végén. Anyukádat kérdezd meg hogy ő megengedi-e a sminkelést. Elvileg ad egyfajta magabiztosságot, de ha túlzásba viszed sem jó. Én 18 vagyok, de életemben nem sminkeltem magam, egyrészt nem tudok sminkelni, másrészt feleslegesnek tartom mert öregít, harmadrészt meg nem az én világom. A helyedben nem sminkelnék, annak idején egy osztalytársam sem sminkelte magát, max szempillaspirált tettek fel.
2/6 anonim válasza:
Szia:)
Szerintem nyugodtan, ha ettől jobban érzed magad. Nem ismerem az iskolátok,de ha nincs benne semmi szabály ami ennek útját állná, hajrá :P Egy kis sminktől (mivel nem 6 kiló alapozóról és rúzsról beszélünk) még senki sem fog csalódni benned, ettől nem leszel rosszabb ember. :)
17/L
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben inkább tanulnék.
Amugy szerintem a tust hanyagold. Korrektor és szempillaspirál elég.
Ha olyan iskola akkor lehet nem néznének rád jó szemmel.
4/6 anonim válasza:
Nálunk általános iskolában nem engedtek semmilyen sminket, még a körömlakkot is lemosták a kezünkről, ha meglátták....ez szerintem már beteges volt...aztán mikor bekerültem a gimibe meg voltam lepődve mert ott meg már mindent lehetett. Ha a te sulid, a házirend nem tiltja, akkor nyugodtan sminkelhetsz, ha szeretnél. Ha semmi nem tiltja, akkor a tanárokkal meg ilyen szempontból nem kell foglalkozni, nem az ő dolguk. Nálunk is volt egy-kettő, aki úgy gondolta, hogy kénye kedve szerint parancsolgathat mindenkinek pl. "Fesd át a hajad mert nekem ez a szín nem tetszik", mi csak szimplán röhögtünk rajta...
5/6 anonim válasza:
Istenem... azt csinálsz amit akarsz.
6/6 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz life is life.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!