Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondolnátok arról, ha egy...

Mit gondolnátok arról, ha egy lány tiarát hordana az utcán, iskolában?

Figyelt kérdés

Nem ilyen nagyot, hanem ilyen kisebbet, visszafogottabbat, de látszana, hogy nem csak egy díszes hajpánt, hanem egy tiara.

Mint mondjuk ezek:

[link]

[link]

[link]

[link] (Itt csak az első)

[link]

[link]

És még ilyesmiről mit gondolnátok?

[link]

2017. aug. 11. 04:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt a suliban egy lány aki hordott ilyesmit,hát mit ne mondjak eléggé hükyének néztük,és bevallom ott abban a szituban röhögtünk is egy jót rajta :D
2017. aug. 11. 19:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit gondolnék? Azt, hogy ha neki tetszik, hát lelke rajta, hordja nyugodtan. Az én véleményem nem igazán számít, a lényeg az, hogy ő jól érezze magát ilyeneket hordva :)

(Ha a személyes véleményem érdekel, szerintem aranyos, jó dolog ha valaki fel mer venni valami "mást" valamit ami kitűnik az unalmas hétköznapokból)

2017. aug. 11. 21:45
 13/18 anonim válasza:
49%
Azt h retardált
2017. aug. 11. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos suliba tul ünnepi es "hercegnös", ezert valami alternativaban kellene gondolkodnod, peldaul egy viszonylag kis meretü, de elegans csatban, ami nem latszik olcsonak. Pl. ez, de meg ez is nagyon, nagyon ünnepi:

[link]

2017. aug. 12. 01:44
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Szólnék a hercegnek h megtaláltam Csipkerózsikát.
2017. aug. 12. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

Sőt akkor már hordjál ilyet

[link]

2017. aug. 12. 16:25
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
loooool
2017. aug. 12. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:
A magasabbak azok szerintem csak ünnepekre és különleges alkalmakra valók; az alacsonyabbak(és egyben szolidabbak)azok inkább valók utcára, munkába stb. Azok A HÉTKÖZNAPOKBAN KEVÉSBÉ FELTŰNŐEK, mert nem illik nagy magas felhőkarcolókat cipelni a fejeden, maximum ünnepeken, vagy bármilyen szertartásokkor.
2017. dec. 19. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!