Mit gondolnátok, ha látnátok egy kopasz lányt?
Már egy ideje foglalkoztat a dolog, hogy kopaszra lenyírjam-e a hajam. Pedig egyáltalán nem is vagyok az a fiús, belevaló típusú lány aki fel akarja magára hívni a figyelmet. Egész életemben hosszú hajam volt, és soha nem is gondoltam arra, hogy vállnál rövidebbre vágassam.
Mi jutna eszetekbe ha látnátok egy kopasz lányt, illetve az hogy ezen elgondolkodtam furcsának találjátok?
Azt gondolnám, hogy kemózzák a nyomorultat.
Vagy azt, hogy elmebeteg, akit a legnagyobb ívben kell kerülni.
Nagyon-nagyon szép és szabályos fejforma és szabályos arc kell ahhoz, hogy egy lány jól nézzen ki kopaszon is. Egyszer láttam egy ilyen nőt, neki jól állt a fentiek miatt, és szép volt a sminkje hozzá (úgy az egész megjelenéséhez passzolt). De a kopaszságot nagyon tudni kell viselni szerintem. És akkor ha megvan ez az összkép, még nem jelenti azt, hogy vonzó is lesz vagy általában szépnek találják az illetőt.
Egy tininél feltűnési viszketegségnek gondolnám, egy felnőtt nőt határozott, karakán jelleműnek képzelnék el. Ha nem szereted felhívni magadra a figyelmet, akkor nem igazán jó ötlet, mert ez elkerülhetetlen.
Én is rögtön arra gondolnék, hogy betegség miatt vágatta le. Ennek ellenére az egyik évfolyamtársam lenyíratta fél cm körülire. Szép arcú, nagy fülbevalókat hordott hozzá, jól nézett ki így is, és a barátja is együtt maradt vele. :D
Viszont ha nem számít, mit gondolnak róla az emberek, akkor miért kérdezed?
Megsajnálnám,mert azt gondolnám,hogy rákos vagy valamilyen betegsége van.
Ha tudnám,hogy nem így van akkor szimplán feltünési viszketettségnek gondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!