Lehetséges nyelv piercinget csináltatnom?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék Nyelv piercinget, de a nyelvem alatt van egy kis bőr. Attól még meg lehet csináltatni?2010. máj. 24. 11:32
1/6 anonim válasza:
mindenkinek van ott bőr. nekem is. a piercinget még a bőr elé szúrják, semmi vizet nem zavar. nekem is már 4 éve van. sok sikert
18/L
2/6 anonim válasza:
A nyelvfékre gondolsz? Mert ha igen, akkor csináltathatsz.
3/6 anonim válasza:
Te lógtál biosz órákról? :D
Vagy ha nem is, úhy látom nem nagyon csípted, vagy a biosztanároddal nem voltál valami jóba xD
Na több komolyságot!
Ott az a bizonyos kis "bőr nem csak neked van ott, hanem mindenkink van :D És a piercinget jóval előlrébb szúrják, nem lesz semmi baja. Azért vannak a piercingesek, mert ők értenek az ehhez -.-"
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
Tényleg az nyelvfékre gondoltam, és tényleg lógtam Bioszról.:$
Csak mert pár osztálytársamnak és a barátnőmnek nincsen nyelvféke, és tudják a nyelvükkel basztatni a lógójukat a torkukban. :D
2010. máj. 24. 17:50
6/6 anonim válasza:
ha akarsz szopni akk ne csináltess mert én is útálom h ha a csajoknak aszájában szúr apiercing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!