Hogyan fessem ki magam az esküvőre?
Figyelt kérdés
Sziasztok a párommal 2 esküvőre is megyünk ebben a hónapban. A cipőm fekete magassarkú lesz, a ruhám pedig kék alkalmi ruha lesz és fekete alkalmi táskám lesz. Fehér bőröm van, kék szemem, középbarna hosszú hajam. Milyen sminket ajánlotok, illetve milyen színeket a kék ruhához? 18/L
Válaszaitokat pedig köszönöm előre is! :)
2017. aug. 10. 13:52
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok nagy szakértő, de semmi képpen ne legyen sok.a szemedre probálj ki egy halványabb arany árnyalatot. Vagy bronzosat. De ne keket. A sotet kiemeli a dzemed szinét.tehat: arany vagy bronz. A rúzs legyen halvány piros esetleg bordo. Inkabb legyen szolid. Remelem segitettem;)
2/5 anonim válasza:
Arany meg bronz. Jezusom nehogy! Ugy nezel majd ki mint egy papagaj. Mindenkepp menj el kozmetikushoz. Vagy kerj meg egy baratnot, aki tud szepen sminkelni
3/5 A kérdező kommentje:
Én is szépen tudok sminkelni, csak nem tudom milyen színű szemhéjpúdert tegyek fel :)
2017. aug. 10. 14:47
4/5 anonim válasza:
Rajtam ez volt annó, remélem Neked is tetszik. Rúzsból pedig valami nude árnyalatot mondanék, de ez a Te döntésed. :D
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!