HELP! Fültágítós kérdések! (? )
4mm az visszaforr?
Ha beteszek egy 4 milis fültágit ami 'teli' tehát nem lehet átlátni a közepében, akkor megtudja valaki mondani, hogy tágítóm van?
A szilikon jó, vagy másmilyet rakjak a fülembe?
Minden esetben begennyedzik a fül? Mivel kezeljem? Kell 'ápolni' a fület, csak simán mossam meg (de hogy..?), fültágítót is mossam meg?
4mm még vissza szokott forrni, nekem 6mm van, olyan mint egy nagyobb bedugós füli, nem mondanák meg róla.
Nekem nem gennyedzett mert fél mm-enként tágítottam így nem is fájt, de hetente egyszer minimum érdemes kvienni és letisztítani, én octenisept spray-el szoktam mert az van itthon de magát a tágeszt az is jó ha antibakteriális szappannal lemosod ja és vegyél valamilyen sikosítót pl természetes olajat vagy vazelint, ezerszer könnyebb úgy betenni a füledbe.
Nekem egy centis van. Elvileg meg ez is visszaforrna. Nekem egyebként nem látszik, hogy fultágíto, vagy sima fulbevalo lenne, mert jo helyen volt az alaplyuk és nem torzitotta el a fulem.
A szilikon kényelmes, az uveg meg a ko az nehezebb, így az húzza a fuled. Nekem volt, hogy az uveg fultagitot nehezen betuszkoltam (ez aminek a két széle vastagabb, hogy ne essen ki), 2 napra rá magatól kiesett, mert asulya lehuzta annyira, hogy a kulso perem méretere tágult. A szilikon az ugye konnyebb, azzal nincs ilyen gond.
Sajnos nekem csak olyan szettem volt ami 2mm-kent nott, igy az elején sokszor hevesen áttuszkoltam és gennyezett. De ha normálisan csinalod, fel-egy mm-kent akkor valószínleg nem fog. Ha meg friss, akkor érdemes valami antibakterialis cuccal (eleg asima szappan is) atmosni, beleertve a tágítót is. Én manapság csak annyit szoktam, hogy 3 naponta zuhanyzáskor kiveszem és szappannal atmogom atágítót, a zuhany alatt meg a fulemet is. Betenni egykis vazelin segitségével szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!