Lehet ilyet? Láttam vidiket hogy kókusz olajból meg zsírkrétából rúzst csinálnak. A kókusz olaj helyet nem lehet testápolót vagy baba olajat használni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 18:48
1/6 anonim válasza:
Nem biztos, a kókuszolajban pont az a jó hogy hidegen megdermed kb rúzs állagúra plusz a testápoló nem bíiztos hogy annyira jól bírja a melegítést.
2/6 A kérdező kommentje:
akkor gondolom a baba olaj se jó?
2017. aug. 5. 15:37
3/6 anonim válasza:
Nem, nem jó. 1000 Ft a kókuszolaj, főzhetsz vele, kenheted hajra, bőrre stb. Szóval elég sokoldalú, megéri. Szerintem inkább vegyél kókuszolajat, mert a másik 2vel nem fog összejönni, max ha nem válik be eltudod 1000 féleképpen használni.
4/6 A kérdező kommentje:
és a hajnak jót tesz?
2017. aug. 6. 21:27
6/6 anonim válasza:
Én ezt a "zsírkréta- kísérletet" egyszer elvégeztem, aránylag jó volt! Na de figyelem, olajpasztellkrétát ne használj zsírkréta helyett, mert akkor az eredmény egy csomós f....ssantás lesz!
Amúgy én is testápolót használtam erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!