Melyik alapozóból érhető el elég világos árnyalat?
Figyelt kérdés
Lehetőleg drogériás alapozót mondjatok, de lehet magyar oldalról rendelős i. 3-4 ezer forintot szánnék rá.
Van már egy pár alapozóm, de mind nagyon sötét a bőrömhöz és nagyon maszk hatásúak. Tudtok olyat mondani ami elég világos árnyalat és nem túl maszkhatású?
Köszönöm!! :)
2017. júl. 29. 14:01
1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon fehér bőröm van, és teljesen megértelek. A H&M-nek az Alabaster árnyalatú alapozója nagyon jó, természetes, nem túl nagy fedésű, és az 3000 forint, illetve én pinkpandáról vettem Freedom márkájú alapozót a 02-es árnyalatban, kb. 1200 forintért.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. júl. 29. 15:05
3/6 anonim válasza:
esetleg nyx, van Douglasban is, meg egy csomó plázában van saját boltjuk, nagyon jó világos alapozóik vannak 3-4 ezres kategóriában
4/6 anonim válasza:
Catrice hd Liquid [link]
A legvilágosabb árnyalatát vadászni kell, de megéri.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :)
2017. júl. 31. 14:55
6/6 anonim válasza:
L'oreal-nak is vannak nagyon világos alapozói (pl.: True Match)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!