Sminkelnem kéne? 13/l
Most megyek 8.ba de eddig semmit nem használtam. Egyszer egy buliba anya rakott szempillaspiralt aztan ennyi. Olvasgattam itt kerdeseket es azt lattam hogy ennyi idosen mar szinte mindenki sminkel. Oke akkor en is akarok...de egyreszt nem nagyon merem megkerni anyat hogy vegyunk ilyen cuccokat (nem igazan szeret "ertelmetlen dolgokra" kolteni) masreszt meg nem tudok nagyon semmit, hogy mit hova hogyan kene. Adnatok par tippet?
-hogyan kerjem meg anyat
-mit hasznaljak (az arcom minimalisan pattanasos neha elkaparom oket, tudom nem kene. Nagyon sotet borom van olyan mintha apam neger lenne anyam feher en meg olyan koztes, pedig nem, hajam barna, szemoldokom is azt kicsit szedem hogy ne legyen bozontos de nincs olyan naturalosra van.)
-milyen olcsobb markat ajanlotok
Igazabol most augusztusban lesz a szulinapom...de mar uj biciklit kertem...de talan belefer hogy ilyeneket is kerjek.
Koszi a tanacsokat. Ha privit irtok szivesen valaszolok. Koszi a valaszokat 13l lassan 14/l
Nem nem ès nem. Egy ilyen kicsi lànyka ne rondítsa el magàt sminkkel ès ne kezdje el tönkretenni a bôrèt.
A termèszetes bàj az a szèp. A tobbi mûanyag.
Lehet szèp egy-egy finom, ovatos alkalmi smink de nem 13-14 evesen.
Az hogy mas mit csinal ne erdekeljen. Mondd meg nekik hogy te igy erzed jol magad smink nelkul.
16 éves vagyok (lassan 17) és semmit nem használok :)
és nem azért, mert igénytelen vagy fiús lennék, hanem mert NINCS SZÜKSÉGEM RÁ. Ezt nem nagyképűségből mondom, hanem mert sikerült kialakítanom egy normális önarcképet; és reggel ha tükörbe nézek, meg vagyok elégedve a látvánnyal.
tinikorban csak az hord sminket, akinek az önbecsülése a béka segge alatt van/picit pattanásos a bőre -> elkezd sminkelni -> még rosszabb lesz/divatból, látja a barátaitól.
ezzel csak azt akarom mondani, hogy a smink nem kötelező, és csak magadnak ártasz, ha most elkezded.
Szerintem ne gondolkodj sminkelés terén semmi extráta. Ebben a korban és még évekig pont az a normális ha nem sminkelsz. De hát a "divat" ... ja... hagyjuk. De ha ez neked némi megnyugvást hoz akkor barátkozz a szemöldökszedéssel (elsőre nehogy magad szedd!!), szempillaspirál, korrektor, talán egy kis szemceruza és natur szájfény alkalmakra. Ennél többre (alapozó, szemhéjfesték, bronzosító, stb.) még nagyon ne gondolj, mert nem és kész. Szerintem ha ezeket felvázolod anyukádnak és megbeszéled vele hogy ő hogyan vélekedik erről, még nem fog ördögűzést végezni, vagy csúnyán tekinteni rád. Minden lány életében eljön a szárnybontogatás időszaka, de fontos hogy azt nagyon apró lépésekben tedd.
Sok sikert. :) 24/L
6-oska vagyok megint, elfelejtettem ajánlani is valamit. Ezeket általában minden Rossmann üzletben megtalálod és az olcsó, de jó kategóriába tartoznak. Ha biztosra akarsz menni akkor bátran veheted ezeket, de persze mindenkinek más-más cuccok válnak be. Kísérletezni kell.
Korrektor(ujjaddal fel tudod pepecselni): [link]
Spirál: [link]
Cerka: [link]
Szájfény: ebben nem tudok nagyon tippet adni mert nem használom, de biztos vagyok benne hogy a fenti márkák között találsz olyat ami tetszik. (Catrice, Lovely, Essence, illetve az Avon-nál is ki lehet fogni jó dolgokat)
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!