Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van-e olyan aki megbanta a...

Jokedv kérdése:

Van-e olyan aki megbanta a sminktetovalasat?

Figyelt kérdés

2017. júl. 14. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat en lattam jo par elb*szottat, szoval igen, vannak. Ismerosom is egy jo pelda erre :D
2017. júl. 14. 10:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Van.
2017. júl. 15. 07:11
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Fúúú, kérlek ne csináltass sminktetoválást!!! Sokkal jobb a természetesség, hidd el! Egyik ismerősömnek van, hát a szemöldök tetoválás az szörnyen igénytelen tud lenni.:( Az a baj a sminktetoválással, hogy egyből lerí hogy az mű, illetve kevés olyan szakember van aki tényleg ért hozzá. Mert annyi ilyen elcseszett szemöldököket látni, főleg ha nem is egyforma, hanem még csak köze sincs egymáshoz az a két szemöldök. A körbe rajzolt száj...hát az meg megint az alpári kategória.
2017. júl. 15. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha igényeset szeretnél csinálni,Dudás Barbara sminkes nagyon nagyon igényeset csinál. Nézd meg Facebook-on.
2017. júl. 15. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
24%

A férjek/barátok biztos megbánták! Úgy el tud csúfítani egy nőt, hogy arra nincs szó!

35/F

2017. júl. 16. 06:54
 6/11 A Tengerész ***** válasza:
0%
Én inkább azt kérdezném, hogy van e olyan aki nem bánta meg? mert előbb utóbb MINDENKI meg fogja bánni. Az ember arca változik. Lehet valami nagyon szép akkor amikor egy arcra egy adott pillanatban rávarrnak egy szájat, egy szemöldököt. De a vonások idővel változnak és egyre kevésbé lesz odaillő az örökre egyforma valami ami odakerült. Képzeld el magadban, hogy nagyon tetszik neked egy ruha. Felveszed és örökre rajtad marad. Hiába híztál, vagy fogytál, hiába nőttél, változtál, hiába teszik már egészen más, rád van gyógyulva!
2017. júl. 16. 08:53
 7/11 A kérdező kommentje:
igen, ezzel egyett ertek. Viszont a sminktetovalas olyan, hogy kb masfel-2 ev utan lekopik. En legalabb is igy hallattam.
2017. júl. 16. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem még hamarabb kikopott.
2017. júl. 16. 20:12
 9/11 A kérdező kommentje:
es te is megbantad?
2017. júl. 16. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A 2-3 év alatt kopó sminktetoválás baromira csúnyán kopik. Foltokban, és rondán. Hamar elszíneződik az alap szín is. Ha már sminktetoválás, akkor tartós és végleges. Szemöldökből a szálazott, ha szakember csinálja, szép és adhat természete hatást (annak jó, akinek csak ritka a szemöldöke). Ha valaki folyton szemöldökcerkával kihúzza nap, mint nap, annak a satír jobb. Persze, meg lehet bánni és van, aki megbánja (főleg olyanok, akik nem profiknál, olcsón csináltatják és a végeredmény siralmas) az meg elmegy korrekcióra, vagy leszedeti (lézer/rejuvi).

Szemkontúr tetoválás szintén annak jó, aki minden nap szemcerkázik, tökmindegy, hogy csak a kisboltba megy le, vagy gálaestére.

Szájkontúr annak való, akinek asszimetrikus kicsit az ajka, vagy nagyon azonos az ajka és az ajka alatti bőr színe. Szájsatír meg szintén annak, aki folyton festi.

Aki csak néha-néha sminkel, annak egyik sem ajánlott, azok megbánnák. Ha meg divatból, akkor pláne nem.

Van-e olyan, aki megbánta? Igen, mint már írtam. Ennyi volt a kérdésed, de máskor fejtsd ki bővebben és akkor bővebb válaszokat kapsz.

2017. júl. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!