Industrial piercingekről érdekelne mindenféle információ. Kinek mennyi idő alatt gyógyult be, mivel kellett kezelnie, megbánta-e? és hasonlók.
Már egy éve szeretnék és elég közel vagyok már hozzá (nyáron direkt nem csináltattam, mert mindenem a víz az Aquaparkok meg végképp) és szükségem lenne egy helyen mindenféle információra, tapasztalatra.
+ Valahogy megtudom állapítani, hogy a fülem formája egyáltalán megfelelő-e hozzá? Erről nem találtam sok infot, de gondolom a piercer majd úgy is tájékoztat.
Előre is köszönöm! ^-^
En is nagyon sokaig vagytam ra,mindennel jobban akartam. Aztan elmentem a varos legjobb piercerehez,es kozolte,hogy nem jo hozza a fulem. Nagyon kiborultam,de orultem is,hogy megsporolt nekem egy plasztikat. Azt mondta,sokaknak eldeformalja a fulet,illetve konnyen rano a porc.
Hova valosi vagy? Hol csinaltatnad a pct? Ha egy szerencses veletlen kovetkezteben itt elsz te is,megadom a srac elerhetosegeit,o biztosan nem tesz benned kart.:)
Vagy ha gondolod,kuldj privatban egy kepet a fuledrol,hatha tudok mondani valami okosat.
Váci, szóval ha itt a városban van még piercer, akkor szerintem nála csináltatnám, mert egyszerűbb + otársam a szemöldök piercingjét is nála csináltatta és semmi problémája nem volt. Ha nincs akkor Pesten a Dark Artba mennék.
Képet majd küldök a nap folyamán és köszönöm! :D
Tényleg nagyon szeretném, meg tényleg régóta vágyok már rá. Nekem a fülem alapjáraton nem bírja a bizsu,arany ékszereket csak az ezüst,orvosifém,titán jöhet szóba és félek, hogy nem fogja bírni a fülem valamilyen oknál fogva még se és kilöki, már ha ezt kitudja. Meeg félek úgy az egésztől, a szúrástól, hogy utána biztos minden oké lesz és nem kell kivennem. +tesi órákon remélem nem lesz semmi baja.
Kissé macerás a dolog, én is elég béna tudok lenni, a környezetem sem túl nyugis és normális, de be fogom vállalni, ha a szüleim most nem találják ki, hogy még sem lehet industrialom. Akkor lesz helix, szóval mindegy. :"DD
és köszönöm szépen! c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!