Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barna szempillaspirál kék...

Barna szempillaspirál kék szemhez!?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy a barna szempillaspirál tényleg jobban kiemeli a kék szemet? Még nem próbáltam, eddig rendes feketét használtam viszont szerintem a kék szememhez túl sötét, egyszerűen nem szép meg öregít is.

Valaki próbálta már? Tapasztalatok?

Köszi előre is :)

2017. júl. 11. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok külömbséget nem látok közte. Probáltam már. Egyébként meg pont a fekete emeli ki a kéket.
2017. júl. 11. 22:12
 2/3 anonim válasza:

a barna jobban kiemeli a szemet, mivel a kék komplementere a narancssárga (ez emeli ki a legjobban), ami közelebb van a barnához, mint a feketéhez. az én szememet is öregíti a fekete, és barna szempillaspirált használok, ami bőven elég, sokkal szebb vele a szemem, mint feketével. :)

nem nagyon szoktam ezt az oldalt nézegetni, de elég jól leírja a barna-kék kapcsolatát:

[link]

2017. aug. 10. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2017. aug. 11. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!