Szerintetek gáz a piercingem? (Kép lent) 18/f
Figyelt kérdés
Sokan visszataszítónak tartják, meg megkérdezik hogy emó, vagy rocker vagyok-e stb.. De mindig elmondom hogy nem, nem képviselek semmilyen stílust, egyszerűen csak tetszik... Szerintetek visszataszító, vagy ez a meleg világban ilyen undorító dolog? (mind a három képen én vagyok) 18/f Köszi a válaszokat! Kérlek írjatok hozzá kort is:))
2017. júl. 6. 16:27
1/11 anonim válasza:
Számomra a 'lassan ideje lenne felnőni -.- ' kategória
30/N
2/11 A kérdező kommentje:
Én teljes mértékben felelősségteljes döntésnek tekintem. Nem divatból, és nem unatkozásból csináltattam. És pont azért választottam ezt a tattoo helyett mint önkifejezési eszköz, mivel ez egy mozdulattal eltávolítható míg a tattoo nem. De köszi a választ!!:)
2017. júl. 6. 16:48
4/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik, ez még szerintem nem az 'ízléstelen' kategória, tök jól néz ki sztem.
Amúgy szép a szemed ^^
L
5/11 anonim válasza:
25 éves vagyok, de nem tudnám elképzelni magam piercingek nélkül. Úgy látszik beleivódott az emberek fejébe, ha ilyen ajak pcd van akkor biztos emo vagy :D Az én tinikoromban volt nagyon elterjedt (régi szép idők), most már egyre inkább úgy látom hogy nem stílushoz kötött.
6/11 anonim válasza:
Szia! Én jelenleg 17 éves vagyok, 15 évesen csináltattam az industrialom. És imàdom.. rengetegszer viccelődnek h csavar van a fülembe meg ilyenek:D szerintem nagyon bomba🙄 (Lány vagyok)
7/11 anonim válasza:
de kár hogy meleg vagy....😁
a 2. kèped ....vááá😍
8/11 anonim válasza:
#7 nekem is a második kép a kedvenc 😃😍😍
10/11 anonim válasza:
Nekem személy szerint az industrial nem tetszik (pláne férfiakon), annak ellenére, hogy én is a piercinges emberek táborát erősítem. De visszataszítónak semmiképpen sem mondanám.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!