Mikor gyógyul meg a köldök piercingem?
Én az első egy hetet végigszenvedtem. Aztán azt hittem, javul amikor is egy akkora gennyhólyag lett az alsó lyuk mellett, mint egy mogyoró. Nem bírtam lehajolni, s a hason alvásról is egy jó ideig le kell mondani. Te a strandolástól meg a lubuckolástól is búcsút inthetsz a nyárra.
DE ha jól kezeled akkor természetesen meg fog gyógyulni. Naponta 3x 5 perc áztatás JÓDOZATLAN tengeri sós palackozott vízben(vagy forralt). Egy-másfél kk só/fél l víz kb. Úgy csináltam, hogy egy pohárba kikevertem, azt meg rátapaszottam a köldökömre és hanyattfeküdtem. Fülpucoló pálcikával tisztogattam le utána a rászáradt gennyet/váladékot. 2 hét után teljesen rendbejött. Azóta nincs vele bajom, ez 4 éve volt. Továbbá lenge ruhát hordj, ne dörzsölje semmi, csak tiszta víz érje. Se tusfürdő, se semmi egyéb. Ne töröld törölközővel. És bánj vele úgy mint egy hímes tojással, vigyázz meg ne üsd.
Ha betartod és tényleg minden nap megcsinálod ezt az áztatást, akkor garant hogy gyorsan rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!