A mai alapozók már nem olyanok mint a régiek.Ezeknek a legnagyobb része hidratáló,meg pattanáseltüntető.
2010. máj. 19. 21:14
12/30 anonim válasza:
ha jó minőségű az alapozó, akkor nem árt a bőrnek, sőt egy plusz réteg, véd is és hidratál (szakmailag tudom), manapság ezek már nem tömítik el a pórusokat, nem okoznak semmi bajt a bőrnek. Sztem max. alapozó/púder (de az is csak mértékkel, nehogy már vakolat legyen az arcodon) + szempillaspirál (az se olyan sok), a szemcerka sztem már túlzás (kivéve buliban) és a szájfény is, suliba legábbis sztem semmiképp ne tegyél fel, a tanároknál se jó pont (látják ám). Ha akarod, hogy legyen vmi a szájadon inkább vmi fényesebb szőlőzsír v. labello.
18L
2010. máj. 19. 21:15
13/30 anonim válasza:
Én ennyi idősen szempillaspirált és színezett ajakápolót használtam, de semmi több. 19-20 évesen kezdtem el alapozót használni, de azt is csak korrektorként, alkalmanként.
Ha nincs semmi bőrhibád, akkor teljesen felesleges, nem lélegzik tőle a bőröd. A szemceruza meg maradjon meg bulira. Semmi értelme a bulisminknek, ha napközben is felteszel annyit a fejedre.
2010. máj. 19. 22:19
14/30 anonim válasza:
Most mondjátok meg mi a fene baj van azzal ha valaki sminkben érzi jól magát.Szemceruza buliba.Hát a szemceruzával alapozod meg a sminked alakját...
2010. máj. 19. 22:35
15/30 anonim válasza:
szerintem meg az. de sajnos minden 10-11 éves is sminkeli már magát!
2010. máj. 20. 12:37
16/30 anonim válasza:
szerintem túlzás.én 14évesen mégcsak szempillaspirált használtam,aztse minden nap.ha vannak kisebb bőrhibáid,szerintem arra tegyél korrektort,az ilyen korban bőven elég:)
2010. máj. 20. 15:15
17/30 anonim válasza:
sztem nem túlzás,az inkább h az ilyen kis 11 évesek sminkelik magukat miközben ilyenkor még nem is érdeklik a fiúkat a lányok:P
2010. máj. 20. 16:25
18/30 anonim válasza:
még mindig 14 éves.......
2010. máj. 20. 16:45
19/30 anonim válasza:
szemceruza, spirál, egy kis szájfény, az ok. próbálj natúrkozmetikumot használni! én is viszonylag korán sminkeltem, de az alapozót megbántam, sokkal szebb a bőröm, amióta nem használok alapozót.
2010. máj. 20. 16:56
20/30 anonim válasza:
17 vagyok...13-14 évesen teli pakoltam magamat alapozoval,szemhéjpúderral,szemceruza,szempilla spirál,rúzst vagy szájfényt...Amint elballagtam általános iskolábol nem festettem magamat...Azota se sminkelem magamat ennyire....Csak szempillaspirált és szemceruzát használok,meg nivea beauty youngot :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!