12 évesen műköröm?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék műkörmöt csak nem tudom fura lenne-e.Nyilván nem szeretnék annyira hosszú körmöket csak max.1 centivel hosszabbátran a rendes körmömnél.Meg aztán nem is szeretnék olyan feltűnő körmöt. (Csak nyárra)2017. jún. 24. 09:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem ebben a korban még felesleges. Nekem 17 éves koromtól volt először, az is egy-egy alkalomra. Ha nagyon szeretnél nyárra valamit, akkor a géllakot válaszd a saját körmöd hosszára. Nem is roncsolja olyan mértékben mint az épített, ráadásul otthon gyakorolva te is megtanulhatod:)
3/8 anonim válasza:
Szerintem a processzorod kevés lesz hozzá, max 720p-ben működne a dolog. (Viccet félretéve, ez a Számítástechnika » Hardverek kategória egy kicsit mellément.
4/8 anonim válasza:
Ez egyén és család függő. 12 évesen, elég furcsa...
5/8 anonim válasza:
Szerintem inkább válaszd a géllakkot, műkörmöt szerintem elég olyan 3 év múlva kipróbálnod, de akkor is valami szolidat.
6/8 anonim válasza:
Most ezt nem értem...a műköröm meg a géllak között látványra szerintem semmi különbség nincsen (műkörömből sem csak a 20 centis hegyes, kövecskés, csipkés létezik) és nem hinném, hogy mondjuk a műköröm jobban roncsolná a körmöt (mindkettőt reszelni kell, amit ha normálisan csinálnak, akkor nem fog egy életre tönkre menni a körmöd, max. egy picit vékonyabb lesz, ami rendbe fog jönni). Egyébként, ha nem szeretnél sokkal hosszabbat vagy valami különlegesebb formát, hanem csak valami kis rövidebb, szolidat (ami szerintem 12 évesen pont elég), akkor tényleg jó a géllak is. Alatta meg fog nőni a körmöd, utána már hosszabb lesz és akkor nem kell építeni. Egyébként szerintem nincsen vele semmi porbléma, ugyanolyan mintha festenéd a körmödet, csak tartós, ami meg egy tök jó dolog.
7/8 anonim válasza:
Egyik osztálytarsamnak már 11 évesen van mukormot vagy valami olyasmi nem értek ehez annyira nem olyan hosszú igazából valami olyasmit mondott hogy a körmebol csináltak valalamit nem tom mindegy de úgy néz ki mint a műköröm szerintem az 😅😅😅én 12 vagyok de én nem akarok de ha te szereted akkor csinálj de szerintem ne legyen olyan hosszú 😊
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok de szerintem felesleges 12 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!